search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:40
MENU CLOSE

Μόνικα Μπελούτσι: Πειρασμός ετών 50, ακριβώς

30.09.2014 17:25
Μόνικα Μπελούτσι: Πειρασμός ετών 50, ακριβώς - Media

Η υπέροχη Ιταλίδα με την αξεπέραστη ομορφιά είναι πλέον ακριβώς 50 ετών και αποδεικνύει ότι παραμένει όμορφη και ποθητή. Σήμερα Τρίτη, έχει γενέθλια Η Μόνικα Μπελούτσι εμφανίστηκε στο κοινό σαν μοντέλο σε ηλικία 16. Λίγα χρόνια μετά πέρασε στον κινηματογράφο και… απογειώθηκε ως το απόλυτο θηλυκό.  

Η υπέροχη Ιταλίδα με την αξεπέραστη ομορφιά είναι πλέον 50 ετών και αποδεικνύει ότι παραμένει όμορφη και ποθητή. Η Μόνικά Μπελούτσι εμφανίστηκε στο κοινό σαν μοντέλο σε ηλικία 16. Λίγα χρόνια μετά πέρασε στον κινηματογράφο και… απογειώθηκε ως το απόλυτο θηλυκό.  

 
Τώρα στα 50 χρόνια της είναι μόνη από άποψη, όπως δήλωσε το καλοκαίρι του 2013, μετά τις διακοπές της στην Πάρο, χωρίς τον . Βενσάν Κασέλ , με τον οποίο είχε μόλις χωρίσει.

 

«Είμαι μόνη μου. Για πρώτη φορά στη ζωή μου δεν έχω έναν άνδρα στο πλευρό μου. Και τα καταφέρνω. Δουλεύω με τον εαυτό μου. Δοκίμασα τον υπνωτισμό, επανήλθαν μνήμες από την παιδική μου ηλικία που είχα αποσύρει. Αποφάσισα να σηκωθώ όρθια και να ρισκάρω. Έτσι νιώθω ότι πρέπει να γίνει. Δε φοβάμαι», είχε πει 
 


 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:40