search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:22
MENU CLOSE

Το απίστευτο κορεό των φίλων του ΑΠΟΕΛ για την Κύπρο και την Ελλάδα (Photos-Video)

01.10.2014 08:35
Το απίστευτο κορεό των φίλων του ΑΠΟΕΛ για την Κύπρο και την Ελλάδα (Photos-Video) - Media

Ένα εκπληκτικό θέαμα αντίκρισαν όσοι βρέθηκαν στο Γ.Σ.Π. για τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τον Άγιαξ. Δείτε το κορεό που σχημάτισαν οι οργανωμένοι οπαδοί των γηπεδούχων για την Κύπρο και την Ελλάδα.

Ένα εκπληκτικό θέαμα αντίκρισαν όσοι βρέθηκαν στο Γ.Σ.Π. για τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τον Άγιαξ. Δείτε το κορεό που σχημάτισαν οι οργανωμένοι οπαδοί των γηπεδούχων για την Κύπρο και την Ελλάδα.
 
Κατά τη διάρκεια της εισόδου των ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ και του Άγιαξ στον αγωνιστικό χώρο, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Champions League, οι «πορτοκαλί» -όπως ονομάζονται οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας- σχημάτισαν την Κύπρο, με τις κατεχόμενες περιοχές να διακρίνονται από κόκκινο χρώμα, ενώ το φόντο να είναι μαύρο.
 
Στη συνέχεια η εικόνα έγινε πραγματικά… ανατριχιαστική αφού σχηματίστηκε ενωμένη η Κύπρος με φόντο τη γαλανόλευκη σημαία! Ταυτόχρονα κάτω από το κορεό εμφανίστηκαν πανό με μηνύματα όπως «Δεν ξεχνώ» και «Η Κύπρος είναι ελληνική», σε διάφορες γλώσσες.

 
Αυτός ήταν ο σημαδιακός τρόπος που επέλεξαν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ να γιορτάσουν τα 54 χρόνια ζωής της κυπριακής δημοκρατίας, τα οποία τα συμπληρώνει σήμερα (1η Οκτωβρίου).
 
Βέβαια, η υπόθεση έχει και την αρνητική της πλευρά, καθώς η UEFA είναι πολύ αυστηρή όταν εμφανίζονται πολιτικά μηνύματα σε επίσημους ευρωπαϊκούς αγώνες.
 
Κάτι που σημαίνει πως είναι πιθανή η τιμωρία της κυπριακής ομάδας, όπως παραδέχθηκε και ο πρόεδρος της, Πρόδρομος Πετρίδης.
 

 

 
Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:21