search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:53
MENU CLOSE

Από άνοια πάσχει ο κιθαρίστας των AC/DC

01.10.2014 10:19
Από άνοια πάσχει ο κιθαρίστας των AC/DC - Media

Ο Μάλκολμ Γιανγκ, ο κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος του αυστραλιανού μουσικού συγκροτήματος AC/DC, πάσχει από άνοια.

Ο Μάλκολμ Γιανγκ, ο κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος του αυστραλιανού μουσικού συγκροτήματος AC/DC, πάσχει από άνοια.
 
Το συγκρότημα της χαρντ ροκ ιδρύθηκε στο Σίδνεϊ το 1973 από τον Μάλκολμ και τον αδελφό του Άνγκους, ο οποίος έχει γίνει διάσημος για την εμφάνιση του επί σκηνής με σχολική ενδυμασία.
 
Η οικογένεια του Μάλκολμ επιβεβαίωσε την είδηση για την κατάστασή του με ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα του περιοδικού με καλλιτεχνικές ειδήσεις People.
 
Το συγκρότημα έχει πουλήσει περισσότερα από 200 εκατομμύρια άλμπουμ κι έχει γίνει ένα από τα δημοφιλέστερα συγκροτήματα της ροκ παγκοσμίως με επιτυχίες του όπως οι Dirty Deeds Done Dirt Cheap, Thunderstruck και Highway to Hell.
 
Οι ΑC/DC σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν περιοδεία το 2015 με τραγουδιστή τους τον Στίβι Γιανγκ, τον ανιψιό του 59χρονου Άνγκους και του Μάλκολμ, 61 ετών.
 
Τον περασμένο χρόνο, το συγκρότημα ανακοίνωσε ότι ο Μάλκολμ Γιανγκ δεν θα συμμετάσχει στο νέο τους άλμπουμ με τίτλο Rock or Bust, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:53