search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:00
MENU CLOSE

Ο Κιμ Γιονγκ-Ουν «κοουτσάρει» την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών

01.10.2014 16:19
Ο Κιμ Γιονγκ-Ουν «κοουτσάρει» την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών - Media

Την πρώτη θέση στο ασιατικό πρωτάθλημα κατέκτησε η εθνική ποδοσφαιρική ομάδα γυναικών της Βόρειας Κοράς με σκορ 3-1 ενάντια στην παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Την πρώτη θέση στο ασιατικό πρωτάθλημα κατέκτησε η εθνική ποδοσφαιρική ομάδα γυναικών της Βόρειας Κοράς με σκορ 3-1 ενάντια στην παγκόσμια πρωταθλήτρια, την εθνική ομάδα της Ιαπωνίας.
 
Ο προπονητής της βορειοκορεατικής ομάδας, Κιμ Γιουν Μι, αποδίδει τη νίκη τους σε συμβουλές που τους έδωσε ο ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν, κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην ομάδα τον Ιούλιο, λέγοντας ότι «ο σεβάσμιος ηγέτης μας, μας επισκέφθηκε στην προπόνηση στις 11 Ιουλίου και έδωσε στην ομάδα πολύτιμες οδηγίες για το πώς να κερδίσουμε το χρυσό μετάλιο στους Ασιατικούς Αγώνες. Αυτή η νίκη αντανακλά τα απεριόριστα αισθήματα των αθλητριών για τον αγαπημένο μας ηγέτη».
 
Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι «Αυτό είναι ένα απίστευτο αποτέλεσμα καθώς οι βορειοκορεάτισες προπονήθηκαν με αφοσίωση και δεν σταμάτησαν ποτέ να πολεμούν σε ανταπόδοση της θερμής αγάπης του αγαπητού μας ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν που μας φύλαγε από ψηλά».
 
Χαρακτηριστικά ήταν τα συνθήματα ενότητας των Νοτιοκορεατών οπαδών στις κερκίδες, οι οποίοι σήκωναν σημαίες που απεικόνιζαν ενωμένη την κορεατική χερσόνησο.
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:55