search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:16
MENU CLOSE

Χαρδούβελης: «Οι σχέσεις με τον Λαζαρίδη είναι οι καλύτερες»

01.10.2014 17:32
Χαρδούβελης: «Οι σχέσεις με τον Λαζαρίδη είναι οι καλύτερες» - Media

Οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα πηγαίνουν πολύ καλά μέχρι στιγμής, διαβεβαίωσε ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.
 

Οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα πηγαίνουν πολύ καλά μέχρι στιγμής, διαβεβαίωσε ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.
 
Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο κ. Χαρδούβελης δήλωσε ότι «οι σχέσεις του με τον Χρύσανθο Λαζαρίδη είναι οι καλύτερες», απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το πώς είναι οι σχέσεις με τον βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ και εάν ήταν μέσα στις διαπραγματεύσεις χθες.
 
«Ο κ. Λαζαρίδης είναι αξιόλογος και βαθύς γνώστης των αριθμών και είναι ευπρόσδεκτος», είπε ο υπουργός Οικονομικών, ενώ στην ερώτηση εάν θα (συνεχίσει να) παρίσταται είπε συνήθως ναι.
 
Για το εάν υπάρχουν κόκκινες γραμμές, ο υπουργός Οικονομικών είπε ότι υπάρχουν και ότι αυτό θα το μάθετε αργότερα όταν κλείσει η διαπραγμάτευση. Ερωτηθείς επίσης για το ενδεχόμενο φοροελαφρύνσεων ο κ. Χαρδούβελης είπε ότι δεν μπορώ να πω τίποτα για αυτά.

«Έχω στοχοποιηθεί και βάλλομαι…», λέει ο Χρ.Λαζαρίδης

Διέψευσε ότι εκδιώχθηκε από τον Γκίκα Χαρδούβελη κατά την χθεσινή συνάντηση με την τρόικα στο υπουργείο Οικονομικών, o Χρύσανθος Λαζαρίδης ο οποίος δηλώνει ότι έχει στοχοποιηθεί και βάλλεται…
 
Μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά τη σύσκεψη του υπουργού Ανάπτυξης με τους εκπροσώπους των δανειστών στην όποια προσήλθε κανονικά σήμερα,  ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού και βουλευτής Επικρατείας τόνισε ότι «Δεν εκδιώχθηκα από τη σύσκεψη. Έχω στοχοποιηθεί και βάλλομαι»
 
«Πολλοί εντός Ελλάδος και λίγοι εκτός δεν θέλουν να βγούμε από το μνημόνιο. Δεν θα χρειαστούμε άλλα χρήματα», πρόσθεσε.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43