search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:47
MENU CLOSE

Καθηγήτριες συνελήφθησαν για αποπλάνηση 16χρονου μαθητή

02.10.2014 06:45
Καθηγήτριες συνελήφθησαν για αποπλάνηση 16χρονου μαθητή - Media

Για από κοινού σεξουαλική αποπλάνηση και βιντεοσκόπηση ανήλικου μαθητή τους, συνελήφθησαν δύο καθηγήτριες σχολείου της Λουιζιάνα των ΗΠΑ.

 
Για από κοινού σεξουαλική αποπλάνηση και βιντεοσκόπηση ανήλικου μαθητή τους, συνελήφθησαν δύο καθηγήτριες σχολείου της Λουιζιάνα των ΗΠΑ.
 
Η 32χρονη Shelley Dufresne και η 24χρονη Rachel Respess, δασκάλες του Destrehan High School, συνελήφθησαν μετά από καταγγελίες άλλων καθηγητών οι οποίοι ανέφεραν ότι ο μαθητής καυχιόταν σε άλλους συμμαθητές του για τη σχέση του με τις δύο δασκάλες.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες που αναμεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, η Dufresne είχε σεξουαλική σχέση με τον νεαρό από τις αρχές Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια εκλήθη να λάβει μέρος σε μεταγενέστερες συναντήσεις και η 24χρονη συνάδελφος της. Στην τελευταία τους συνάντηση ο μαθητής συνάντησε της καθηγήτριες στο σπίτι της Respess, όπου ορισμένες από τις σεξουαλικές πράξεις τους καταγράφηκαν σε βίντεο. Κατά τη σύλληψή τους οι δύο καθηγήτριες ισχυρίστηκαν ότι όλα έγιναν με τη σύμφωνη γνώμη και τη συγκατάθεση του μαθητή.
 
Η Dufresne, δασκάλα στο Destrehan για 10 χρόνια, συνελήφθη την Τρίτη και αφέθηκε ελεύθερη από την φυλακή St. Charles πληρώνοντας εγγύηση 200.000 δολαρίων. Η ίδια είναι μητέρα τριών παιδιών και βρίσκεται σε κατ' οίκον κράτηση ενώ θα δεχθεί ψυχολογική υποστήριξη μετά από απόφαση του δικαστηρίου.
 
Η Respess που είναι στο σχολείο για δεύτερη χρονιά, συνελήφθη την Τετάρτη το μεσημέρι και αναμένεται να της απαγγελθούν κατηγορίες.
 
Στο προφίλ που διατηρούσε στο blog του σχολείου της πάντως, η 32χρονη Dufresne έγραφε:
 
«Παίρνω πολύ σοβαρά την εκπαίδευση των μαθητών μου και κάνω το καλύτερο για να είναι επιτυχημένοι και χαρούμενοι. Ελπίζω όλοι οι μαθητές μου να είναι ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι στην τάξη μου και να λάβουν από εμένα όλα τα εφόδια για να έχουν μια εξίσου επιτυχημένη μελλοντική ζωή».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:46