search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:15
MENU CLOSE

Έχασε με 2-0, μέσα σε 4 λεπτά ο ΠΑΟΚ στη Γαλλία

02.10.2014 18:59
Έχασε με 2-0, μέσα σε 4 λεπτά ο ΠΑΟΚ στη Γαλλία
 - Media

Το διάστημα από το 47ο έως το 50ο λεπτό ήταν καταστροφικό για τον ΠΑΟΚ, στην αναμέτρησή του με την Γκινκάμπ, για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Στο διάστημα αυτό ο Μαρβό σκόραρε δύο φορές για λογαριασμό της γαλλικής ομάδας και της χάρισε τους βαθμούς της νίκης.

Το διάστημα από το 47ο έως το 50ο λεπτό ήταν καταστροφικό για τον ΠΑΟΚ, στην αναμέτρησή του με την Γκινκάμπ, για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Στο διάστημα αυτό ο Μαρβό σκόραρε δύο φορές για λογαριασμό της γαλλικής ομάδας και της χάρισε τους βαθμούς της νίκης.
 
Ο ΠΑΟΚ δημιούργησε αρκετές φάσεις πριν και μετά τα γκολ, αλλά οι παίκτες του ήταν αναποτελεσματικοί. Έτσι ο ΠΑΟΚ έμεινε στους 3 βαθμούς που εξασφάλισε στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Ντιναμό Μινσκ. Είναι ισόβαθμος με τη Γκινκαμπ.
 
Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Φιορεντίνα νίκησε άνετα τη Ντιναμό Μινσκ με 3-0 και πήρε «κεφάλι» στη βαθμολογία, με 6 βαθμούς. Η ομάδα της Λευκορωσίας έμεινε χωρίς βαθμό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:15