search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:17
MENU CLOSE

Αστέρας λαμπρός, «σκοτεινός» Παναθηναϊκός

03.10.2014 07:45
Αστέρας λαμπρός, «σκοτεινός» Παναθηναϊκός  - Media

Συνέχεια στην εκπληκτική φετινή ευρωπαϊκή πορεία του έδωσε ο Αστέρας Τρίπολης αφού επιβλήθηκε με 2-0 της Παρτιζάν Βελιγραδίου. Αντίθετα ο τραγικός Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-0 από την Εστορίλ στην Πορτογαλία.

Συνέχεια στην εκπληκτική φετινή ευρωπαϊκή πορεία του έδωσε ο Αστέρας Τρίπολης αφού επιβλήθηκε με 2-0 της Παρτιζάν Βελιγραδίου. Αντίθετα ο τραγικός Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-0 από την Εστορίλ στην Πορτογαλία.
 
Αστέρας… Ευρώπης!    
 
Συνέχεια στην εκπληκτική φετινή ευρωπαϊκή πορεία του έδωσε το βράδυ της Πέμπτης ο Αστέρας Τρίπολης, που με γκολ των Ουσέρο (22΄) και Πάρα (22΄) επιβλήθηκε 2-0 της Παρτιζάν Βελιγραδίου στο «Θ. Κολοκοτρώνης», σημείωσε την πρώτη νίκη της Ιστορίας του στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και οδηγεί μόνος την κούρσα στον 3ο όμιλο της διοργάνωσης, καθώς η Τότεναμ αναδείχθηκε ισόπαλη της Μπεσίκτας (1-1) στο Λονδίνο.
 
Συνθέσεις ομάδων
 
Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Ρόλε (89' Μουνάφο), Ζησόπουλος, Ουσέρο, Γιαννιώτας (73' Κιτοκό), Μάτσα, Πάρα (59' Μπαράλες).
 
Παρτιζάν (Νίκολιτς): Λούκατς, Βολκόβ, Στάνκοβιτς, Τσίρκοβιτς, Βουλίτσεβιτς, Μπράνκο Ίλιτς, Σάσα Ίλιτς (77' Κόιτς), Πάντιτς, Γκρμπιτς (63' Νίνκοβιτς), Άντρια Ζίβκοβιτς (46' Φοφανά), Λάζοβιτς.
 
Βαθμολογία 3ου ομίλου
 
Αστέρας Τρίπολης 4
Τότεναμ 2
Μπεσίκτας 2
Παρτιζάν 1
 
 
Δεν είναι… Panathinaikos!
 
Ο τραγικός σε όλες τις γραμμές, Παναθηναϊκός, ηττήθηκε 2-0 από την Εστορίλ στην Πορτογαλία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Η δεύτερη σερί ήττα για το «τριφύλλι» και πρώτη νίκη των Ιβήρων, προήλθε από τα τέρματα των Κλέμπερ (52΄) και Αμάντο (66΄).
 
Ο Παναθηναϊκός παραμένει χωρίς βαθμό στις φετινές ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο αναφορικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.
 
Συνθέσεις ομάδων
 
Εστορίλ: Βάγκνερ, Ταβάρες, Άντερσον Λουίς, Ράφαελ, Νασιμέντο, Εσίτι, Καμπρέρα, Ντιόγκο Αμάντο (78' Γκονσάλβες), Τοζέ (62’ Κούκα), Μπρούνο Λόπες (46’ Κλέμπερ), Σεμπά.
 
Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Πράνιτς (75' Λαγός), Ζέκα, Μπαϊράμι (46’ Καρέλης), Ντίνας (57’ Δώνης), Ατζαγκούν, Πέτριτς.
 
Βαθμολογία 5ου ομίλου
 
Ντινάμο Μόσχας 6
Εστορίλ 3
Αιντχόφεν 3
Παναθηναϊκός 0

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:16