search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:40
MENU CLOSE

Ασελγούσαν σε ανήλικες Ρομά σε καφενείο της Πάτρας

03.10.2014 14:12
Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος 53χρονος που ασελγούσε στην κόρη του - Media

Την τέλεση ασελγών πράξεων από ηλικιωμένους σε βάρος ανήλικων Ρομά διευκόλυναν συστηματικά, τουλάχιστον κατά τον τελευταίο μήνα, οι υπεύθυνοι καφενείου στην Πάτρα.

 
Την τέλεση ασελγών πράξεων από ηλικιωμένους σε βάρος ανήλικων Ρομά διευκόλυναν συστηματικά, τουλάχιστον κατά τον τελευταίο μήνα, οι υπεύθυνοι καφενείου στην Πάτρα.
 
Η αποκάλυψη έγινε μετά από τη σύλληψη επ’ αυτοφώρω ενός 79χρονου Έλληνα που ασελγούσε σε δύο ανήλικες Ρομά από τη Ρουμανία, ηλικίας 13 και 15 ετών.
 
Εκμεταλλευόμενος τη δεινή οικονομική κατάσταση των κοριτσιών και με την υπόσχεση ότι θα τους δώσει αμοιβή 10-15 ευρώ, ο 79χρονος τα αποπλάνησε και ασέλγησε σε βάρος τους.

Εκτός από τον 79χρονο, συνελήφθη ακόμα η 52χρονη προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, ενώ αναζητούνται ο 33χρονος ιδιοκτήτης του κι ένας 62χρονος που το διευθύνει.

Συνελήφθησαν όμως και τρεις Ρουμάνες, η 33χρονη μητέρα της 15χρονης και οι αδερφές της 13χρονης, ηλικίας 26 και 22 ετών, που είχαν την επιμέλειά τους.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση για ασέλγεια και αποπλάνηση παιδιών, μαστροπεία, συνέργεια σε αποπλάνηση παιδιών, παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, έκθεση ανηλίκου και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:38