search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:00
MENU CLOSE

Αποδοκιμασίες κατά του Ρέντσι στη Φεράρα της Ιταλίας (Photos & Video)

03.10.2014 18:54
Αποδοκιμασίες κατά του Ρέντσι στη Φεράρα της Ιταλίας (Photos & Video) - Media

«Θερμή» ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν υποστηρικτές του Κινήματος Πέντε Αστέρων στον Ιταλό πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι, στη Φεράρα.

«Θερμή» ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν υποστηρικτές του Κινήματος Πέντε Αστέρων στον Ιταλό πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι, στη Φεράρα.
 
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ιταλικό Τύπο, ομάδα συγκεντρώθηκαν στο σημείο της πόλης όπου ο Ρέντσι έδινε συνέντευξη σε τρεις ξένους δημοσιογράφους για την οικονομική κατάσταση στην Ιταλία, το άρθρο 18 της ιταλικής εργατικής νομοθεσίας προβλέπει την επαναπρόσληψη των αδικαιολόγητα απολυθέντων εργαζομένων και την απάντησή του στην Γερμανίδα καγκελάριο σχετικά με το δημοσιονομικό έλλειμμα.


 
Οι διαδηλωτές φώναζαν «χαζέ, χαζέ πήγαινε σπίτι σου», ενώ εκτόξευσαν αυγά εναντίον του.
 
Ο Ρέντσι απάντησε «Το πρώτο πράγμα που έμαθα είναι ο σεβασμός των ιδεών και των ανθρώπων και πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι είναι εδώ για να ετοιμάσουν μία ομολέτα ή μία κρέπα, αλλά για σκεφτούν. Σε όποιον δεν έχει άλλα επιχειρήματα πέρα από τα αυγά, συνεχίζουμε να απαντάμε με χαμόγελο, παρά τις προσπάθειες φίμωσης».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:58