search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:47
MENU CLOSE

«Είμαι και θα είμαι πάντα στο πλευρό των γκέι» δηλώνει ο Μπουτάρης

04.10.2014 10:37
Dj Giannis Boutaris (Photo) - Media

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης έχει πάρει ανοιχτά θέση υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων, σημειώνει ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους, χαρακτηρίζει τους ομοφοβικούς ως… τζιχαντιστές και τονίζει πως είναι πάντα παρών στις περισσότερες εκδηλώσεις που γίνονται – και ειδικότερα στο Gay Pride.

(Αναδημοσίευση protothema.gr / Ρεπορτάζ Στρατής Λημνιός)
 
Ανατρεπτικός. Χειμαρρώδης. Αυθόρμητος. Προοδευτικός για κάποιους, προκλητικός για άλλους. Ωστόσο, πάντα μία κουβέντα μαζί του θεωρείται πρόκληση και παρουσιάζει ενδιαφέρον. 

Ζητήσαμε από το δήμαρχο Θεσσαλονίκης, τον οποίο και συναντήσαμε στο κέντρο της Αθήνας κοντά στο Μεταξουργείο να μας μιλήσει για τις ομοφοβικές επιθέσεις που λαμβάνουν χώρο το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο Γιάννης Μπουτάρης, μιλώντας στο protothema.gr, χαρακτηρίζει τους ομοφοβικούς ως… τζιχαντιστές και εκτιμά πως η ομοφοβία είναι ένα δυσάρεστο φαινόμενο, που πρέπει να προκαλέσει κινητοποίηση και προβληματισμό.

Ο ίδιος, όπως λέει, έχει πάρει ανοιχτά θέση υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων και υπογραμμίζει ότι θα είναι πάντα στο πλευρό τους, σημειώνοντας πως είναι παρών στις περισσότερες εκδηλώσεις που γίνονται -και ειδικότερα στο Gay Pride. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:45