search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:12
MENU CLOSE

«Όταν μπαίνω σε μάχες βγαίνω πάντα όρθιος»

06.10.2014 05:51
«Όταν μπαίνω σε μάχες βγαίνω πάντα όρθιος» - Media

Tο καλοκαίρι του 2013, λίγες εβδομάδες πριν καταφέρει το δολοφονικό χτύπημα στην καρδιά τουΠαύλου Φύσσα, ο δήθεν φιλήσυχος και βιοπαλαιστής Γιώργος Ρουπακιάς ζητεί από φίλους του να τον φωτογραφίσουν σαν επαγγελματία εκτελεστή. 

 
(Του Γιώργου Παγάνη από το www.real.gr)

Tο καλοκαίρι του 2013, λίγες εβδομάδες πριν καταφέρει το δολοφονικό χτύπημα στην καρδιά τουΠαύλου Φύσσα, ο δήθεν φιλήσυχος και βιοπαλαιστής Γιώργος Ρουπακιάς ζητεί από φίλους του να τον φωτογραφίσουν σαν επαγγελματία εκτελεστή. 

Με ένα ψυχρό χαμόγελο, θολό βλέμμα και την καδένα με τον ασημένιο μαίανδρο της Χρυσής Αυγής, ο δολοφόνος ποζάρει κρατώντας σταυρωτά δύο πιστόλια AirSoft.
 
Η συγκεκριμένη φωτογραφία, που έμεινε κρυμμένη για περισσότερο από έναν χρόνο, αποτελεί δήλωση προθέσεων του Ρουπακιά, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη την εποχή έλεγε σε φίλους του ότι «όταν μπαίνω σε καβγά βγαίνω πάντα όρθιος».

Σχεδόν έναν μήνα μετά «μπήκε σε καβγά» και αναίτια, χωρίς να δείξει οίκτο, χωρίς κανένα σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή, γεμάτος δειλία, χτύπησε με το μαχαίρι του το στήθος του Παύλου Φύσσα, στερώντας το νέο παλικάρι από την οικογένεια και τους οικείους του. Ο Ρουπακιάς, που δημόσια δήλωσε πριν από λίγο καιρό μεταμελημένος και αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε θέση στην τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, όπως φαίνεται, ψεύδεται και κρύβει πολλά από τις Αρχές ακόμα και τώρα, έναν χρόνο έπειτα από τον εγκλεισμό του στη φυλακή. 

Η πόζα στη φωτογραφία, την οποία φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Realnews, δείχνει ξεκάθαρα ότι ο πραγματικός Γ. Ρουπακιάς δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα που επιχείρησε να περάσει ο ίδιος για τον εαυτό του, καταθέτοντας στους αστυνομικούς και τις ανακριτικές Αρχές ότι ως χαρακτήρας δεν γοητεύεται από τη βία και τις συμπλοκές.
 
Η έκφραση στο πρόσωπο και η στάση του σώματός του δείχνουν την αποφασιστικότητά του να πολεμήσει για να επιβάλει την ιδεολογία της Χρυσής Αυγής ακόμα και μέσω των όπλων. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:12