search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:41
MENU CLOSE

Μήνυση δημοτικών συμβούλων κατά Β. Μαρινάκη

08.10.2014 17:11
Μήνυση δημοτικών συμβούλων κατά Β. Μαρινάκη - Media

Δυο δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης υπέβαλαν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αφορμή οι δηλώσεις του Β. Μαρινάκη για «ανίκανους» και «απατεώνες» κατά τη διάρκεια δημοτικού συμβουλίου στον Πειραιά .

(Αναδημοσίευση από το efsyn.gr/Χριστίνα Παπασταθοπούλου)
 
Δυο δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης υπέβαλαν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αφορμή οι δηλώσεις του Β. Μαρινάκη για «ανίκανους» και «απατεώνες» κατά τη διάρκεια δημοτικού συμβουλίου στον Πειραιά .
 
Πρωτόγνωρες για τα αυτοδιοικητικά χρονικά οι εξελίξεις στον Πειραιά. Δυο δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης υπέβαλαν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και δημοτικού συμβούλου Βαγγέλη Μαρινάκη.
 
Συγκεκριμένα ο Τάσος Κάρλες και ο Γιώργος Βοϊδονικόλας, αργά το βράδυ της Τρίτης, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, πήγαν στον εισαγγελέα υπηρεσίας και υπέβαλαν μήνυση κατά του πρώτου σε σταυρούς δημοτικού συμβούλου με την παράταξη του δημάρχου Γιάννη Μώραλη. Αφορμή οι δηλώσεις του Β. Μαρινάκη στο Δημοτικό Συμβούλιο, σύμφωνα με τις οποίες «ο κ. Μώραλης είναι πολύ καλός αλλά έχει ενα ελάττωμα. Είναι πολύ ευγενικός με ανίκανους και απατεώνες που βρίσκονται σ΄ αυτή την αίθουσα».
 
Τα λεγόμενα του προέδρου του Ολυμπιακού προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των δημοτικών συμβούλων της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης (ο Βασίλης Μιχαλολιάκος απουσίαζε) και ζήτησαν από τον πρόεδρο του δσ να ανακαλέσει. Ο Β. Μαρινάκης όχι μόνο δεν ανακάλεσε, αλλά ξαναπήρε τον λόγο και ανέφερε ότι δεν πρόκειται να ανακαλέσει για κάτι που θεωρεί σωστό και ότι πολύ σύντομα θα δώσουν συγκεκριμένα στοιχεία για την οικονομική κατάσταση του δήμου, τα οποία θα αποδεικνύουν ότι αυτά που είχε δώσει η προηγούμενη δημοτική αρχή ήταν πλασματικά. Έπειτα και από τις νέες δηλώσεις του Β. Μαρινάκη, οι δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης αποχώρησαν από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:40