search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:47
MENU CLOSE

Εκπαιδεύεται από τα τέσσερά της για να πάει στον Άρη! (Photos/Video)

08.10.2014 17:40
Εκπαιδεύεται από τα τέσσερά της για να πάει στον Άρη! (Photos/Video) - Media

Στο πρώτο ταξίδι στον Άρη επιθυμεί να λάβει μέρος η 13χρονη Αλίσα Κάρσον, από τη Λουιζιάνα. 

Στο πρώτο ταξίδι στον Άρη επιθυμεί να λάβει μέρος η 13χρονη Αλίσα Κάρσον, από τη Λουιζιάνα. Εκπαιδεύεται για αστροναύτης από τεσσάρων χρονών και έχει παρακολουθήσει και τα τρία συνέδρια της NASA.
 

Επιπλέον, συμμετέχει σε ομιλίες με σκοπό να εμπνεύσει κι άλλα παιδιά να κυνηγήσουν τους στόχους τους. Μιλάει ισπανικά, γαλλικά και κινέζικα.


 
«Έχω σκεφτεί άμα μεγαλώσω πως θέλω να κάνω διάφορα επαγγέλματα, αλλά αυτό του αστροναύτη ήταν πάντα πρώτο στη λίστα μου» δήλωσε η μικρή Αλίσα.
 
Στη συνέχεια, προσθέτει: «Δεν θέλω να βρεθεί κάποιο εμπόδιο στο δρόμο μου και να με σταματήσει από το να πάω στον Άρη. Η αποτυχία δεν αποτελεί επιλογή». 


 
Ο Πολ Φόρμαν, εργαζόμενος στη διαστημική υπηρεσία, μίλησε στο BBC για τις πιθανότητες που έχει η 13χρονη να πραγματοποιήσει το όνειρό της: «Αυτή είναι η ιδανική ηλικία για να γίνει μια μέρα μία αστροναύτης και τελικά να ταξιδέψει στον Άρη. Λαμβάνει τη σωστή εκπαίδευση, και κάνει όλα τα σωστά βήματα για να γίνει μια πραγματική αστροναύτης».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:44