search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:52
MENU CLOSE

Ένα βήμα πριν την τύφλωση έφτασε ο Ηλίας Ψινάκης!

09.10.2014 07:10
Στη Βουλή τα οικονομικά στοιχεία του δήμου Μαραθώνα - Media

Λίγο έλειψε να πάθει μεγάλη ζημιά στα μάτια του ο Ηλίας Ψινάκης! Όσοι έβλεπαν τον τελευταίο καιρό τον δήμαρχο Μαραθώνα να κυκλοφορεί ακόμη και το βράδυ με τα γυαλιά του, θεώρησαν πως πρόκειται για μία ακόμη στιλιστική του… ιδιοτροπία αλλά…

Λίγο έλειψε να πάθει μεγάλη ζημιά στα μάτια του ο Ηλίας Ψινάκης! Όσοι έβλεπαν τον τελευταίο καιρό τον δήμαρχο Μαραθώνα να κυκλοφορεί ακόμη και το βράδυ με τα γυαλιά του, θεώρησαν πως πρόκειται για μία ακόμη στιλιστική του… ιδιοτροπία αλλά, όπως όλα δείχνουν, έκαναν λάθος!
 
Όπως αναφέρει η Espresso, ο Ηλίας Ψινάκης έφτασε ένα βήμα πριν την τύφλωση και γλίτωσε στο… τσακ τη λεπτή χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης κερατοειδούς χιτώνα.
 
Όλα συνέβησαν όταν λίγες μέρες πριν την ορκωμοσία του ο δήμαρχος θέλησε να δει από κοντά μέρος του συστήματος ύδρευσης του Μαραθώνα, οι αγωγοί του οποίου είναι κατασκευασμένοι από αμίαντο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Ηλίας Ψινάκης ανέλαβε να ξύσει τη σκουριά από ένα σωλήνα, όμως εκείνη τη στιγμή ρινίσματα αμίαντου πετάχτηκαν και εισήλθαν στα μάτια του.
 
Δεν πέρασαν δύο ώρες και η περιοχή πρήστηκε με αποτέλεσμα ο δήμαρχος Μαραθώνα να απευθυνθεί στον οφθαλμίατρο. Αυτό που άκουσε από τον γιατρό τον άφησε άφωνο! Το συγκεκριμένο ατύχημα θα μπορούσε να του έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στην όρασή του και στο… παρά πέντε γλίτωσε τη μεταμόσχευση κερατοειδούς.
 
Όπως αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον του δημάρχου Μαραθώνα, ο γιατρός του συνέστησε τουλάχιστον μία βδομάδα να παραμείνει σε σκοτεινούς χώρους ενώ του έδωσε και φαρμακευτική αγωγή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15