search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:57
MENU CLOSE

Φόρεσε μπεϊμπιλίνο στις αγελάδες του! (Photo)

10.10.2014 08:34
Φόρεσε μπεϊμπιλίνο στις αγελάδες του! (Photo) - Media

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας στους αυστηρούς κανονισμούς για τα λιπάσματα που θέτει η Ευρωπαϊκή Ένωση στους αγρότες, ο Γιόχαν Χάμπερ έφτιαξε πάνες για τις 18 αγελάδες του.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας στους αυστηρούς κανονισμούς για τα λιπάσματα που θέτει η Ευρωπαϊκή Ένωση στους αγρότες, ο Γιόχαν Χάμπερ έφτιαξε πάνες για τις 18 αγελάδες του.


 
Το μπεϊμπιλίνο για αγελάδες ήταν η απάντησή του στην απαγόρευση της χρήσης λιπασμάτων με νιτρικά άλατα σε πλαγιές με κλίση μεγαλύτερη από 15%. Τα κόπρανα της αγελάδας εμπεριέχουν νιτρικά άλατα άρα έπρεπε να προσέξει και να μην παραβεί τον κανονισμό το κοπάδι του, αλλά και να αντιδράσει, καθώς εκείνος και οι πρόγονοί του έχουν εκμεταλλευτεί τις πλαγιές των Άλπεων για περισσότερα από 400 χρόνια.
 
Η Ευρωπαϊκή Ένωση δηλώνει ότι ο κανονισμός αυτός είναι ένα απαραίτητο βήμα «για την αποφυγή έκπλυσης νιτρικών αλάτων και της ρύπανσης των υδάτων», όμως αρνήθηκε το γεγονός ότι η απαγόρευση θα επηρεάσει τα βοοειδή.
 
Εκπρόσωπος της Ε.Ε. επεσήμανε στην Daily Mail: «Η οδηγία δεν προβλέπει την απαγόρευση της βόσκησης των ζώων σε επικλινή εδάφη». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:55