search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:08
MENU CLOSE

Κυβέρνηση συνεργασίας με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής ζήτησε ο Κρεμαστινός (Video)

10.10.2014 10:42
Κυβέρνηση συνεργασίας με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής ζήτησε ο Κρεμαστινός (Video) - Media

Στην ανάγκη δημιουργίας κυβέρνησης συνεργασίας με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής, αναφέρθηκε από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός.

Στην ανάγκη δημιουργίας κυβέρνησης συνεργασίας με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής, αναφέρθηκε από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός.
 
Ο πρώην υπουργός, είπε ότι το «μεγάλο δράμα της πολιτικής ζωής αυτής της χώρας λέγεται εκλογολογία, από την επομένη των εκάστοτε εκλογών συζητούμε για το πότε θα γίνουν οι επόμενες» αυτό όπως πρόσθεσε εμποδίζει την σταθερότητα και την ανάπτυξη και η «χώρα αντί να οδεύει σε ένα δρόμο παραγωγής, οδεύει σε μία ατέλειωτη αδράνεια».
 
Ο Δημήτρης Κρεμαστινός, υπενθύμισε ότι από το 2010 είχε προτείνει τη
«δημιουργία κυβέρνησης ενότητας, ευρύτερης συνεργασίας τότε που το ΠΑΣΟΚ διέθετε μεγάλη πλειοψηφία στη βουλή, τότε από αυτό το βήμα είχα πει, η χώρα εισέρχεται σε μεγάλη περιπέτεια και καμιά μονοκομματική κυβέρνηση δεν είναι σε θέση να βγάλει τη χώρα από αυτή την κρίση» ανέφερε χαρακτηριστικά και κατέθεσε τη νέα ανανεωμένη όπως είπε πρότασή του.
 
«Σήμερα επανέρχομαι σε μία ανανεωμένη πρόταση ευρύτερης συνεργασίας για κυβέρνηση ειδικού στόχου με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής, ακόμη και με εναλλακτική πρωθυπουργία των αρχηγών των κομμάτων που θα συμμετάσχουν. Μία τέτοια κυβέρνηση θα καταστήσει τη χώρα ισχυρότερη στη διαπραγμάτευση για το θέμα του χρέους» ανέφερε ο πρώην υπουργός.
 
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε ότι είναι ανάγκη η χώρα να ακολουθήσει ένα διαφορετικό μοντέλο ανάπτυξης καθώς όπως τόνισε «η χώρα οδεύει σε ανάπτυξη τριτοκοσμικοού τύπου που επιβάλλουν οι δανειστές και θα είναι καταστροφική για τη μεσαία τάξη και τη χώρα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:08