search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 03:20
MENU CLOSE

Ξεκινάει την Τετάρτη η διανομή πετρελαίου θέρμανσης – Δείτε σε ποια τιμή θα πωλείται

13.10.2014 10:55
Ξεκινάει την Τετάρτη η διανομή πετρελαίου θέρμανσης - Δείτε σε ποια τιμή θα πωλείται - Media

Το πετρέλαιο θέρμανσης θα διατεθεί στην αγορά την Τετάρτη και η τιμή του θα…

Το πετρέλαιο θέρμανσης θα διατεθεί στην αγορά την Τετάρτη και η τιμή του θα κυμαίνεται στο 1,04-1,05 ευρώ το λίτρο. Ποσό που αναδεικνύει τη μείωση της τιμής, σε σχέση με τις τιμές του 2013 που ανέρχονταν στο 1,28 ευρώ το λίτρο, και ανταποκρίνεται στην μείωση του φόρου αλλά και στην μειωμένη ζήτηση στην αγορά.
 
Εν τω μεταξύ, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων-Εμπόρων Καυσίμων ζητάει παράταση της προθεσμίας εγκατάστασης των συστημάτων ελέγχου εισροών-εκροών πετρελαίου και προειδοποιεί για προβλήματα εφοδιασμού λόγω φόρτου εργασίας των τεχνικών επιχειρήσεων, σε επιστολή της προς τα υπουργεία Οικονομικών και Ανάπτυξης.
 
Η προθεσμία έληξε για τα πρατήρια καυσίμων στις 27 Αυγούστου, ενώ για τους μεταπωλητές πετρελαίου θέρμανσης αναμένεται να λήξει την Τρίτη (αύριο) και σύμφωνα με τα στοιχεία των εταιρειών εμπορίας καυσίμων οι εγκαταστάσεις έχουν ολοκληρωθεί κατά το ήμισυ.
 
 
Πηγή: «Η Καθημερινή»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 01:35