search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:55
MENU CLOSE

Αποκεφάλισε λύκο και ανήρτησε φωτογραφίες στο facebook! (Photos)

14.10.2014 21:00
Αποκεφάλισε λύκο και ανήρτησε φωτογραφίες στο facebook! (Photos) - Media

Όπως καταγγέλλει ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, ένα ακόμη περιστατικό δολοφονίας άγριου ζώου του έγινε γνωστό από ευαισθητοποιημένους πολίτες οι οποίοι εντόπισαν τις φωτογραφίες στο προφίλ του χρήστη στο facebook που τις είχε ανεβάσει.

Όπως καταγγέλλει ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, ένα ακόμη περιστατικό δολοφονίας άγριου ζώου του έγινε γνωστό από ευαισθητοποιημένους πολίτες οι οποίοι εντόπισαν τις φωτογραφίες στο προφίλ του χρήστη στο facebook που τις είχε ανεβάσει. Πρόκειται για το φόνο ενός λύκου τον οποίο αποκεφάλισαν και στη συνέχεια περιέφεραν το κεφάλι του ως λάφυρο, το φωτογράφισαν και το ανέβασαν στο facebook!


Όπως σημειώνει ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ «με σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα του κάθε χρήστη αλλά και απόλυτη συναίσθηση τους χρέους μας προς τα ίδια τα ζώα, τους ευαισθητοποιημένους πολίτες και τα παιδιά, ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ κατήγγειλε για άλλη μια φορά το περιστατικό παράνομης θανάτωσης του λύκου στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:55