search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:38
MENU CLOSE

Στον Εισαγγελέα θα καταθέσει και ο Νίκος Παπάς για τον χρηματισμό βουλευτών

15.10.2014 11:07
Παππάς: Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης θα εφαρμοστεί μόνο με καθαρή εντολή  - Media

Στο πλαίσιο της έρευνας που διατάχθηκε από τον Άρειο Πάγο μετά τις καταγγελίες του Πάνου Σκουρλέτη περί χρηματισμού βουλευτών θα καταθέσει αύριο ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παπάς. 

(Αναδημοσίευση από το parapolitika.gr)

Πριν από λίγο, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα Νίκος Παπάς, μιλώντας στην εκπομπή Πολιτικός Καφές στα Παραπολιτικά FM 90,1 είπε πως αύριο έχει κληθεί να καταθέσει στον Εισαγγελέα στο πλαίσιο της έρευνας που διατάχθηκε από τον Άρειο Πάγο μετά τις καταγγελίες του Πάνου Σκουρλέτη περί χρηματισμού βουλευτών.
 
Σήμερα, την πόρτα του εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου πέρασε ώστε να καταθέσει ως μάρτυρας και ο διευθυντής της εφημερίδας «Kontra News» Αιμίλιος Λιάτσος,
 
Θυμίζουμε πως η εφημερίδα «Kontra News» – είχε προηγηθεί η αποκαλυπτική συνέντευξη του Νίκου Κωνσταντόπουλου στα «Παραπολιτικά» – είχε γράψει για απόπειρα χρηματισμού βουλευτών προκειμένου να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:38