search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 19:08
MENU CLOSE

Το CU στο Red Bull Art of Motion στη Σαντορίνη

15.10.2014 14:47
Το CU στο Red Bull Art of Motion στη Σαντορίνη - Media

Στις 4 Οκτωβρίου το CU βρέθηκε στη  Σαντορίνη για το Red Bull Art of Motion και βράβευσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον αθλητή που «έβγαλε  φτερά».
 

 
Στις 4 Οκτωβρίου το CU βρέθηκε στη  Σαντορίνη για το Red Bull Art of Motion και βράβευσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον αθλητή που «έβγαλε  φτερά». Η καλύτερη φυσική πίστα για freerunning  στον κόσμο, φιλοξένησε τους κορυφαίους freerunners παγκοσμίως, σε ένα μοναδικό θέαμα που αναδεικνύει την παράτολμη «τέχνη της φυγής».
 
Το CU ενθάρρυνε τους 18 κορυφαίους αθλητές να δώσουν τον  πιο… Restart εαυτό τους και ο Δημήτρης Κυρσανίδης τα κατάφερε καλύτερα απ όλους.  Ο 19χρονος Έλληνας αθλητής από τη Θεσσαλονίκη κέρδισε την πρώτη θέση με το εντυπωσιακό και αψεγάδιαστο run του, αλλά και την αποθέωση των χιλιάδων θεατών, που γέμισαν τα στενά της καλντέρας και σκαρφάλωσαν σε στέγες και ταράτσες προκειμένου θα θαυμάσουν το μοναδικό αυτό θέαμα.
 
Τις εντυπώσεις όμως έκλεψε και ο Ρώσος Aleksandr Baiturin, τρίτος στη γενική κατάταξη, που κέρδισε και το ειδικό βραβείο “Best Trick by CU award” εκτελώντας άψογα ένα συνδυασμό από tricks που εντυπωσίασαν κριτές και κοινό. 
 
Το CU, εκτός από τους αθλητές, στήριξε και την επιθυμία ενός τυχερού να ζήσει από κοντά το Red Bull Art of Motion προσφέροντας μια μοναδική διπλή πρόσκληση για Σαντορίνη μέσα από το φωτογραφικό διαγωνισμό CU x Red Bull Art of Motion. Ο 19χρονος Ντίνος Ματζοράκης από τα Χανιά, ίσως ο μεγαλύτερος λάτρης του freerunning στην Ελλάδα, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα βλέποντας τον αγώνα από την καλύτερη ταράτσα της καλντέρας και γνωρίζοντας όλους τους αθλητές που μέχρι τότε θαύμαζε μόνο απ την οθόνη της τηλεόρασης και του laptop του.
 
Την ημέρα του event, οι φίλοι του freerunning που δεν είχαν την ευκαιρία να πάνε στη Σαντορίνη, βρέθηκαν στο κατάστημα της Vodafone @ The Mall Athens και παρακολούθησαν σε ζωντανή μετάδοση τον αγώνα μέσω live streaming. Τέλος για όλους τους συνδρομητές του CU, η ημέρα του αγώνα ήταν CU Freerunning Day, με 1GB δωρεάν για να δουν τον αγώνα από το κινητό τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03