search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:57
MENU CLOSE

Με μηνύσεις απειλούν τον Σεφερλή για την κακόγουστη φάρσα σε ηλικιωμένους – Αμετανόητος ο ίδιος (video)

15.10.2014 15:37
Με μηνύσεις απειλούν τον Σεφερλή για την κακόγουστη φάρσα σε ηλικιωμένους – Αμετανόητος ο ίδιος (video) - Media

Με μήνυση απειλείται ο Μάρκος Σεφερλής για την φάρσα που έκανε σε 2 ηλικιωμένους, στους οποίους είπε αστειευόμενος (sic) ότι πρόκειται να χάσουν το σπίτι τους.

 
Με μήνυση απειλείται ο Μάρκος Σεφερλής για την φάρσα που έκανε σε 2 ηλικιωμένους, στους οποίους είπε αστειευόμενος (sic) ότι πρόκειται να χάσουν το σπίτι τους.
 
Η ομολογουμένως κακόγουστη φάρσα του κωμικού – παρουσιαστή, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα social media αλλά όχι μόνο.
 
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου του φορέα «ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ» Γεράσιμου Κουρούκλη, εάν ο παρουσιαστής δεν ζητήσει δημόσια συγγνώμη, θα υποβληθεί σε βάρος του μήνυση.
 
Συγκεκριμένα, όπως είπε:  
 
«Σήμερα στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για ηλικιωμένους SOS 1065 δεχθήκαμε πλήθος κλήσεων-καταγγελιών για την ανάρμοστη συμπεριφορά του παρουσιαστή κυρίου Μάρκου Σεφερλή σε ηλικιωμένους. Στόχος του ήταν να γελοιοποιήσει ηλικιωμένα άτομα χρησιμοποιώντας τον φόβο και τον πανικό με σκοπό την υψηλή τηλεθέαση και ως εκ τούτου το οικονομικό όφελος τόσο για την εκπομπή του όσο και τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Η πολυπληθής παρέα του κου Σεφερλή στην εκπομπή αποτελούμενη από επαγγελματίες πανελίστες επικροτούσε το ανάρμοστο και αγενέστατο κατόρθωμα του παρουσιαστή, με γέλια κραυγές και χειροκροτήματα. Ο Φορέας μα ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ καλεί τον παρουσιαστή εντός δύο (2) ημερών να τηλεφωνήσει στους ηλικιωμένους που χλεύασε σήμερα και να τους ζητήσει Δημόσια Συγνώμη, παράλληλα να δηλώσει δημόσια ότι δεν θα επαναλάβει τέτοιου είδους "αστεία" σε ηλικιωμένα άτομα. Σε αντίθετη περίπτωση και μετά πάροδο δύο ημερών ο Φορέας μας θα υποβάλει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου».
 
Αμετανόητος ο Σεφερλής
 
Ωστόσο, οι σφοδρές αντιδράσεις δεν φαίνεται να ενοχλούν ιδιαίτερα τον «κωμικό» – παρουσιαστή, ο οποίος με δηλώσεις του παρέμεινε αμετανόητος, είπε ότι δεν έχει να απολογηθεί για τίποτα και πως η φάρσα δεν ήταν «ατυχής».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:55