search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:24
MENU CLOSE

Μπαλωθιές από τον Μεϊμαράκη(Δημοσιεύτηκε στο “Π” 28/10/2009)

29.10.2009 14:11

Ο Βαγγέλας άστραψε και βρόντηξε χθες και επιτέθηκε από την εκπο μπή των Λυριτζή και Οικονόμου στον Σιούφα και στους υποψηφί ους για την προεδρία της Ν.Δ. Μίλησε για λουδοβίκεια προσέγγιση της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου και των Αβραμόπουλου, Ντόρας και Σαμαρά, που αποφασίζουν και επιβάλλουν πράγματα.

Ο Βαγγέλας άστραψε και βρόντηξε χθες και επιτέθηκε από την εκπο μπή των Λυριτζή και Οικονόμου στον Σιούφα και στους υποψηφί ους για την προεδρία της Ν.Δ. Μίλησε για λουδοβίκεια προσέγγιση της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου και των Αβραμόπουλου, Ντόρας και Σαμαρά, που αποφασίζουν και επιβάλλουν πράγματα. Ο Μεϊμαράκης τα έκανε λαμπόγυαλο και ανακοίνωσε ότι δεν θα πάει στην Κεντρική Επιτρο πή της Ν.Δ. και αφήνει ανοικτό να μην συμμετέχει και στο συνέδριο.

Ο Ζαγορίτης βγήκε λίγο αργότερα στο ραδιόφωνο Θέμα 98,9 και είπε ότι στην Κ.Ε. θα μιλήσουν μόνο ο Καραμανλής και οι υποψήφιοι και όσοι ζητήσουν να τοποθετηθούν επί του διαδικαστικού. Χαμός θα γίνει εάν αποφασίσουν ορισμένοι να μιλήσουν έξω από τα δόντια. Πάντως ο Ψωμιάδης, που δέχθηκε την επίσκεψη της Ντόρας χθες στη νομαρχία, συμφώνησε μαζί της ότι το θέμα έκλεισε και πρέπει να ψηφίσουν τα μέλη. Βέβαια ο ίδιος είχε πει την προηγουμένη ότι συμφωνεί με τον Αβραμό πουλο, ο οποίος θέλει να ψηφίσουν και οι φίλοι, και τον γείωσε κανονικά ο Σιούφας με τη γνωστοποίηση ότι δεν θα γίνει αυτό.

Ο Αβραμόπουλος είναι έξω φρενών και επιμένει, ενώ δεν αποκλείεται να το θέσει στην Κ.Ε. Η Ντόρα πάντως χθες είπε ότι δεν θα ξαναμπεί στα δια δικαστικά θέματα, αν και ο Σαμαράς έκλεισε το μάτι στον Αβραμόπουλο λέγοντας ότι δεν έχει πρόβλημα να συμφωνήσει για την εκλογή από τους φίλους, αρκεί να συμφωνήσουν όλοι. Όπως καταλαβαίνετε, η διαδικασία είναι ναρκοπέδιο και θα γίνει χαμός και το επόμενο διάστημα, ειδικά μετά και τη χθεσινή απόφαση της εταιρείας Singular να αποχωρήσει. Εκλογικοί κατάλογοι δεν υπάρχουν ακόμα, ενώ θα έχει ιδιαίτερη σημασία πού θα στηθούν και πόσες κάλπες. Γιατί είναι άλλο να στηθούν 500 κάλπες στη Μεσσηνία και 1.000 στην Κρήτη. Και ο νοών νοείτω.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:23