search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:56
MENU CLOSE

Süddeutsche Zeitung : «Λαϊκιστής και προβοκάτορας ο Τσίπρας»

17.10.2014 11:00
Süddeutsche Zeitung : «Λαϊκιστής και προβοκάτορας ο Τσίπρας» - Media

«Λαϊκιστή» και «προβοκάτορα» χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung, σε ρεπορτάζ που αναλύει τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

(Αναδημοσίευση από dw.de)

Η Süddeutsche Zeitung του Μονάχου περιγράφει τις τελευταίες εξελίξεις με τη ψήφο εμπιστοσύνης που κέρδισε η κυβέρνηση συνασπισμού με μια πλειοψηφία 5 ψήφων, που όμως καθιστά εξαιρετικά δύσκολο να εγχείρημα συγκέντρωσης ενισχυμένης πλειοψηφίας 180 ψήφων για την εκλογή προέδρου Δημοκρατίας και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.
 
 «Όλα αυτό προκαλεί εκνευρισμό στην ελληνική κυβέρνηση και στις αγορές, γιατί φαίνεται να είναι εμφανές ποιος θα είναι ο νικητής των εκλογών, ο ριζοσπαστικός ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα. Ο Τσίπρας θέλει την επιστροφή στην περίοδο πριν την κρίση, υπόσχεται το τέλος των στερήσεων, αύξηση των συντάξεων, μείωση της φορολογίας και καταγγελία της δανειακής σύμβασης. Ο Τσίπρας είναι λαϊκιστής και πολιτικός προβοκάτορας, αυτό όμως δεν μειώνει τη θελκτικότητα των προαναγγελιών του».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43