search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:24
MENU CLOSE

ΚΝΕ προς Τσίπρα: «Έφτασες, φίλε, δεύτερος!»… (Video)

17.10.2014 14:34
ΚΝΕ προς Τσίπρα: «Έφτασες, φίλε, δεύτερος!»… (Video) - Media

«Έφτασες φίλε δεύτερος» λένε τα μέλη της ΚΝΕ στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, συγκρίνοντάς τον με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

 
«Έφτασες φίλε δεύτερος» λένε τα μέλη της ΚΝΕ στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, συγκρίνοντάς τον με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.
 
Στο νέο σατιρικό βιντεάκι της ΚΝΕ προβάλλεται ένα απόσπασμα της ομιλίας του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Φεστιβάλ της Νεολαίας τους ΣΥΡΙΖΑ στις 5 Οκτωβρίου, όπου ο κ. Τσίπρας είχε διηγηθεί τα όσα του είχε πει μία γυναίκα, ότι «τα μισά να κάνετε από όσα είπατε στη Θεσσαλονίκη εγώ θα είμαι ευχαριστημένη».
 
Στη συνέχεια προβάλλουν ένα απόσπασμα από τα όσα είχε πει σε μια συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου το 2010 ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου διηγούμενος τα όσα του είπε ένας συνταξιούχος, πως «για την πατρίδα θα θυσιάσει και τον μισθό του».
 
«Συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ τσακώνονται ποιος θα μοιράσει τα περισσότερα ψίχουλα», σχολιάζει η ΚΝΕ.
 
Δείτε το βίντεο:
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33