search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:13
MENU CLOSE

Διακοπή για το ντέρμπι του Βορρά

18.10.2014 17:40
Διακοπή για το ντέρμπι του Βορρά - Media

Την οριστική διακοπή στο παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο «Αλεξάνδρειο», με συνέπεια την κατακύρωσή του υπέρ του «Δικεφάλου», αποφάσισαν οι διαιτητές της αναμέτρησης.

Την οριστική διακοπή στο παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο «Αλεξάνδρειο», με συνέπεια την κατακύρωσή του υπέρ του «Δικεφάλου», αποφάσισαν οι διαιτητές της αναμέτρησης.

Παρά την επίμονη προσπάθεια των διοικούντων τους «κίτρινους» να αλλάξουν τη γνώμη των ρέφερι προκειμένου αυτοί να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο για τη συνεχιστεί η αναμέτρηση, αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Οι διαιτητές (Αναστόπουλος, Καρακατσούνης, Παναγιώτου) έκλεισαν το φύλλο αγώνα λίγο πριν συμπληρωθούν δύο ώρες από τη δεύτερη διακοπή στον αγώνα, με το σκορ στο 31-33 για τον ΠΑΟΚ και 42΄΄ να απομένουν για την ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Να σημειωθεί ότι το ντέρμπι ξεκίνησε με καθυστέρηση 27 λεπτών, όταν από ρίψη αντικειμένου ο διαιτητής Αναστόπουλος τραυματίστηκε στο πρόσωπο, ενώ στα 42΄΄ πριν τη λήξη του ημιχρόνου ήταν ο ίδιος που διέκοψε εκ νέου τον αγώνα, πάλι για ρίψη αντικειμένου.

Τελικώς αποφασίστηκε η εκκένωση του γηπέδου εντός 20 λεπτών. Το χρονοδιάγραμμα όμως δεν τηρήθηκε και λίγο πριν τις 20:00 έγινε γνωστό πως το φύλλο αγώνα είχε κλείσει οριστικά, με τους ρέφερι να αναφέρουν ότι το παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε με υπαιτιότητα του Άρη, επειδή το γήπεδο δεν εκκενώθηκε εγκαίρως.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:13