search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:45
MENU CLOSE

Αυτές είναι οι γυναίκες του Μεζούτ Οζίλ: Το ερωτικό τρίγωνο, οι ροζ συνομιλίες και το σκάνδαλο

19.10.2014 16:32
Αυτές είναι οι γυναίκες του Μεζούτ Οζίλ: Το ερωτικό τρίγωνο, οι ροζ συνομιλίες και το σκάνδαλο - Media

Ο Μεζούτ Οζίλ είναι ένας χαρισματικός ποδοσφαιριστής ο οποίος δείχνει τον τελευταίο καιρό να έχει χάσει τον δρόμο του. Μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την εθνική ομάδα της Γερμανίας οι εμφανίσεις του στην Αρσεναλ είναι ελαφρώς προβληματικές, ωστόσο, τώρα, ένα ροζ σκάνδαλο έρχεται να ταράξει την ψυχολογία του.

αναδημοσίευση από: iefimerida.gr

Ο Μεζούτ Οζίλ είναι ένας χαρισματικός ποδοσφαιριστής ο οποίος δείχνει τον τελευταίο καιρό να έχει χάσει τον δρόμο του. Μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την εθνική ομάδα της Γερμανίας οι εμφανίσεις του στην Άρσεναλ είναι ελαφρώς προβληματικές, ωστόσο, τώρα, ένα ροζ σκάνδαλο έρχεται να ταράξει την ψυχολογία του.

Σύμφωνα με τα όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες ο διεθνής Γερμανός ποδοσφαιριστής, τουρκικής καταγωγής, χώρισε από την σύντροφό του Μάντι Καπρίστο επειδή διατηρούσε κρυφή σχέση με την Μέλανι Ρίκινγκερ, η οποία είναι πρώην σύντροφος ενός παλαιού συμπαίκτη του Οζίλ, του Κρίστιαν Λελ.

Μπορεί ο ποδοσφαιριστής να απειλεί με μηνύσεις, αλλά οι συνομιλίες που ανέβηκαν στο διαδίκτυο μάλλον αποδεικνύουν ότι διατηρούσε δεσμό με την Ρίκινγερ.
Το παράδοξο είναι ότι στις συγκεκριμένες αποκαλύψεις φέρεται να έχει προχωρήσει ο ίδιος ο Κρίστιαν Λελ έπειτα από «έρευνα» που έκανε στο κινητό της Μέλανι Ρίκινγκερ.

Η πέτρα του σκανδάλου:

Η απατημένη


Οι συνομιλίες:
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:42