search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:18
MENU CLOSE

Σκύλος κάνει ένα δελτίο καιρού… άνω κάτω! (Video)

20.10.2014 09:35
Σκύλος κάνει ένα δελτίο καιρού… άνω κάτω! (Video) - Media

Την ιδέα να παρουσιάσει το δελτίο πρόγνωσης καιρού και να κρατάει έναν… άτακτο σκύλο είχε ο Καναδός παρουσιαστής του τηλεοπτικού σταθμού Global Edmonton, Μάικ Σόμπελ.

Την ιδέα να παρουσιάσει το δελτίο πρόγνωσης καιρού και να κρατάει έναν… άτακτο σκύλο είχε ο Καναδός παρουσιαστής του τηλεοπτικού σταθμού Global Edmonton, Μάικ Σόμπελ. Το τι συνέβη στον αέρα απλά δεν περιγράφεται!
 
Ο λόγος ήταν οι κωμικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν με τον παρουσιαστή του δελτίου καιρού να δίνει… μάχη με τον Ριπλ, ένα παιχνιδιάρικο Μαστίφ 18 μηνών.
 
Όσο εκείνος αδυνατεί να συγκρατήσει τον σκύλο, τόσο οι τηλεθεατές αλλά και οι συντελεστές της εκπομπής αδυνατούν να συγκρατήσουν τα γέλια τους.
 
Ο Ριπλ όχι μόνο δεν υπακούει στις εντολές, αλλά αποδεσμεύεται και από το λουρί του, και συνεχίζει, ελεύθερος πια, να παίζει και να πηδά πάνω στον παρουσιαστή.
 
Παρόλα αυτά ο Σόμπελ συνεχίζει σαν να μην συμβαίνει τίποτε την παρουσίαση του μετεωρολογικού δελτίου, με τις συνθήκες που επικρατούν στο στούντιο να είναι… άστατες.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως εδώ και καιρό ο Μάικ Σόμπελ συνήθιζε να παρουσιάζει το δελτίο παρέα με «ορφανά» κατοικίδια, θέλοντας να τους βρει νέους ιδιοκτήτες. Που να ήξερε τι τον περίμενε…
 
Δείτε το σπαρταριστό βίντεο και θα καταλάβετε…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 03:32