search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 04:27
MENU CLOSE

Mε όλους και με κανέναν ο Πανίκας

02.11.2009 14:47
oldphotos127167737447.jpg

Έχει μπερδέψει μέχρι… αηδίας τους συντρόφους – συνοδοιπόρους – συνυποψηφίους του ο μέγιστος, ο μοναδικός – που όταν τον έπλασε, έσπασε το καλούπι ο Θεός – Πανίκας, νομάρχης Θεσσαλονικιός.

Έχει μπερδέψει μέχρι… αηδίας τους συντρόφους – συνοδοιπόρους – συνυποψηφίους του ο μέγιστος, ο μοναδικός – που όταν τον έπλασε, έσπασε το καλούπι ο Θεός – Πανίκας, νομάρχης Θεσσαλονικιός. Βγαίνει στα κανάλια και όλο σκέρτσο φιγουράρει ως υποστηρικτής – για τον δεύτερο κύκλο πάντα – του Σαμαρά. Κι εκεί που λες, να κι ένας λεβέντης που έχει το θάρρος της γνώμης του, τσουπ την επόμενη στιγμή είναι μέσα στα μέλια με την Ντόρα, σε γνωστό στέκι της Καλαμαριάς. Οο μόνος που μένει να σιροπιάσει τώρα, είναι ο Μήτσος ο Αβραμόπουλος. Αλλά βλέπει από την άλλη και τα νούμερα στις δημοσκοπήσεις, που τον θέλουν τρίτο με διαφορά, και σου λέει: Χχαλαρά, μωρέ, σιγά μη μου χαλάσει την σούπα ο «αμπιγέ»!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15