search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:08
MENU CLOSE

Η Huffington Post θα μιλά ελληνικά από τις 20 Νοεμβρίου

21.10.2014 13:27
Η Huffington Post θα μιλά ελληνικά από τις 20 Νοεμβρίου  - Media

Η Μαριάννα Λάτση, ο Πέτρος Παππάς, η Ευγενία Χανδρή και ο Δημήτρης Μάρης βρίσκονται πίσω από το δημοσιογραφικό εγχείρημα της ελληνικής έκδοσης της Huffington Post.    

Το παράθυρο της διεθνούς ειδησεογραφίας στην Ελλάδα και των ελληνικών εξελίξεων στον κόσμο έρχεται να ανοίξει η ελληνική έκδοση της Huffington Post που στις 20 Νοεμβρίου 2014 ξεκινάει τη λειτουργία της, ως η πιο πρόσφατη έκδοση της βραβευμένης με Pulitzer πρωτοποριακής πλατφόρμας ειδήσεων και ψυχαγωγίας, Huffington Post.
 
Το ελληνικό portal της Huffington Post δημιουργήθηκε με τη συνεργασία της κυρίας Μαριάννας Λάτση, του κ. Πέτρου Παππά, της κυρίας Ευγενίας Χανδρή και του κ. Δημήτρη Μάρη. Η 24MEDIA, o μεγαλύτερος Όμιλος ψηφιακής ενημέρωσης στην Ελλάδα αποτελεί τον media partner στον οποίο η ΑmericaOnLine (AOL) εμπιστεύτηκε αυτό το πρωτοπόρο εγχείρημα στην Ελλάδα.
 
Σε κοινή τους δήλωση οι συντελεστές αυτής της επιχειρηματικής προσπάθειας σημείωσαν: «Πιστεύουμε πως η ψηφιακή οικονομία ήδη αποτελεί – και θα αποτελέσει στο άμεσο μέλλον ακόμα περισσότερο – έναν από τους βασικούς πυλώνες οικονομικής ανάπτυξης και επιχειρηματικών πρωτοβουλιών στην Ελλάδα. Επιθυμούμε να στηρίξουμε ενεργά επενδύσεις προς αυτή τη κατεύθυνση και αναμφισβήτητα η ελληνική Huffington Post συνιστά εξαιρετικό παράδειγμα καινοτόμου επιχειρηματικού εγχειρήματος και έμπρακτη απόδειξη της εξωστρέφειας που πρέπει να έχει η χώρα μας στη νέα εποχή».
 
Η HuffingtonPostGreece είναι η τρίτη διεθνής έκδοση που ανακοινώνεται τον τελευταίο μήνα, με την HuffPost Ινδίας να λανσάρεται το Νοέμβριο του 2014 και την HuffPost Αραβίας τον Ιανουάριο του 2015 φθάνοντας έτσι τις 14 συνολικά χώρες όπου έχει παρουσία.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:08