22/10/2019 13:46:12

Εισαγγελέας στο ΕΚΠΑ μετά από μήνυση Φορτσάκη

Εισαγγελέας στο ΕΚΠΑ μετά από μήνυση Φορτσάκη - Media
 
Εισαγγελική έρευνα για να διαπιστωθεί αν συντρέχουν λόγοι διατάραξης της ομαλής λειτουργίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος, μετά από μήνυση που κατέθεσε ο πρύτανης του ιδρύματος Θεόδωρος Φορτσάκης.
 
Η μήνυση που κατέθεσε ο πρύτανης, μοιάζει να στοχεύει στη δημιουργία κλίματος στο πανεπιστήμιο, καθώς σε αυτή, δεν ζητά άμεση παρέμβαση της αστυνομίας και παραδέχεται ότι δεν έγιναν φθορές και καταστροφές.

Αναφέρει ωστόσο, ότι η συμπεριφορά των ατόμων που μπήκαν στο χώρο δυσχεραίνει τη λειτουργία του Πανεπιστημίου, το οποίο όμως, όπως ο ίδιος προσθέτει, σήμερα λειτούργησε κανονικά.
 
Υπενθυμίζεται ότι χθες, μπήκαν στον προαύλιο χώρο της Πρυτανείας, ομάδες φοιτητών και διοικητικών υπάλληλων, μαζί με 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, για να διαμαρτυρηθούν για το καθεστώς ''ελεγχόμενης εισόδου'' που προωθεί η νέα διοίκηση του Ιδρύματος.  

Η Πρυτανεία είχε εκδώσει οργισμένη ανακοίνωση στην οποία κατονόμαζε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ως υποκινητές παράνομων καταλήψεων.


ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.