search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:31
MENU CLOSE

«Κοκορομαχία» Κωνσταντοπούλου-Τριαντάφυλλου στη Βουλή

22.10.2014 05:46
«Κοκορομαχία» Κωνσταντοπούλου-Τριαντάφυλλου στη Βουλή - Media

Σκληρή επίθεση κατά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Τριαντάφυλλου, εξαπέλυσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για την έγκριση του προϋπολογισμού του σώματος.

Σκληρή επίθεση κατά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Τριαντάφυλλου, εξαπέλυσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για την έγκριση του προϋπολογισμού του σώματος.
 
Η επίθεση αφορούσε ένα γεύμα που, κατά την κυρία Κωνσταντοπούλου, παρέθεσε ο κ. Τριαντάφυλλος σε ευρωπαίους βουλευτές, με χρήματα της Βουλής, ωστόσο η συζήτηση έφερε στην επιφάνεια και άλλες λεπτομέρειες από τη συνάντηση αυτή.
 
Όπως ισχυρίστηκε η κυρία Κωνσταντοπούλου, την ώρα που ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης επιχειρηματολογούσε ενάντια στην αποστολή κοινοβουλευτικών στο Ισραήλ, για να ανακριθεί ο Σάμι Μιονί, εκ των διαχειριστών στη λίστα Λαγκάρντ, η Βουλή δαπανά πολύ μεγάλα ποσά για «προσωπικές σχέσεις συγκεκριμένων βουλευτών».
 
Συγκεκριμένα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως ο Κώστας Τριαντάφυλλος παρέθεσε προσωπικό δείπνο σε βουλευτές της COSAC (Διάσκεψης των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου και των εθνικών Κοινοβουλίων της Ε.Ε.), με χρήματα της Βουλής στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας στην ΕΕ.
 
Αντιδρώντας, ο κ. Τριαντάφυλλος καταλόγισε στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, «χυδαιότητα και συκοφαντία» και παρομοίωσε τον πολιτικό της λόγο με εκείνον της Χρυσής Αυγής.
 
«Η διαδικασία της COSAC ήταν στις 8 το πρωί, η κ. Κωνσταντοπούλου ήρθε στις 11.30 το μεσημέρι, παρενέβαινε διαρκώς στην ψηφοφορία με συνέπεια να γελούν όλοι οι συνάδελφοι βουλευτές – και την ώρα του γεύματος, μάζεψα τους νέους βουλευτές της COSAC σε ξεχωριστό τραπέζι. Αυτό που ήταν σχεδιασμός της Ελληνικής Προεδρίας, παρουσιάζει ως γεύμα δικό μου…» ανέφερε ο βουλευτής.
 
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ συνέχισε αναφέροντας «Η ίδια συνεχώς σκανδαλολογεί λοιδορεί το κοινοβουλευτικό πολίτευμα και αυτό την ταυτίζει με την Χρυσή Αυγή απόψεις που δυστυχώς γίνονται ανεκτές από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν ανακαλέσει ζήτω από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει εκ μέρους της συγνώμη», ενώ απευθύνθηκε και προς τον Παναγιώτη Λαφαζάνη καλώντας τον να την επαναφέρει στην τάξη.
 
Εκείνη τη στιγμή το λόγο πήρε ο Γιάννης Τραγάκης, ο οποίος είπε στο κ. Τριαντάφυλλο «Να πάρετε πίσω την φράση περί ταύτισης με τη Χρυσή Αυγή. Δεν θέλω να ακούγονται αυτά εδώ μέσα».
 
Λίγη ώρα αργότερα, πάντως, υπήρξε νέα ένταση μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Γιάννη Τραγάκη, καθώς, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε τον Χρύσανθο Λαζαρίδη «εκπληκτικό νου που συμβουλεύει τον πρωθυπουργό» σημειώνοντας ότι μετά την δολοφονία Φύσσα είναι κυβερνητικό σχέδιο να ταυτίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή.
 
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10