search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:53
MENU CLOSE

Έκλεψαν το «Stairway to Heaven» οι Led Zeppelin;

22.10.2014 09:03
Έκλεψαν το «Stairway to Heaven» οι Led Zeppelin; - Media

Κατηγορίες ότι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια του συγκροτήματος και ύμνος για Rock σκηνή, το «Stairway to Heaven» είναι κλεμμένο αντιμετωπίζουν οι Led Zeppelin. Ακούστε την αρχική… εκδοχή του τραγουδιού.

 
Κατηγορίες ότι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια του συγκροτήματος και ύμνος για Rock σκηνή αντιμετωπίζουν οι Led Zeppelin.
 
Για δεκαετίες το βρετανικό συγκρότημα, βρισκόταν στο επίκεντρο φημών ότι έκλεψαν ίσως το πιο γνωστό τραγούδι του συγκροτήματός τους από το συγκρότημα Spirit. Αλλά μετά τη μήνυση που κατέθεσαν μέλη της οικογένειας του «Fontman» του συγκροτήματος οι Led Zeppelin αντιμετωπίζουν μία δύσκολη δικαστική διαμάχη.
 
Οι Led Zeppelin ζήτησαν από το δικαστήριο να απορρίψει την υπόθεση αλλά ο δικαστή απέρριψε το αίτημα και τώρα πρέπει να αποδείξουν στο δικαστήριο ότι το τραγούδι δεν είναι… κλεμμένο.
 
Ακούστε το τραγούδι των Spirit (1968)


 
Και το Stairway to Heaven Led Zeppelin (1971)

Πηγή: Time.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:50