search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:09
MENU CLOSE

Νέο trailer για το «2001: A Space Odyssey»

22.10.2014 16:04
Νέο trailer για το «2001: A Space Odyssey» - Media

Σαράντα χρόνια μετά από την πρώτη της κυκλοφορία στους κινηματογράφους, η αριστουργηματική ταινία του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, «2001: A Space Odyssey» απέκτησε νέο trailer.

 
Σαράντα χρόνια μετά από την πρώτη της κυκλοφορία στους κινηματογράφους, η αριστουργηματική ταινία του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, «2001: A Space Odyssey» απέκτησε νέο trailer.
 
Η ταινία θα κυκλοφορήσει ξανά σε ψηφιακά επεξεργασμένη μορφή στην Βρετανία στο πλαίσιο του αφιερώματος «Sci – Fi: Days of Fears and Wonders», που διοργανώνει το Βρετανικό Κινηματογραφικό Ινστιτούτο, στις 28 Νοεμβρίου.
 
Με αφορμή αυτό, ένα νέο trailer έκανε την εμφάνισή του, τέσσερις δεκαετίες μετά την δημιουργία μιας από τις σπουδαιότερες ταινίες στην ιστορία του κινηματογράφου. Δημιουργήθηκε από το Ignition Creative London και χρησιμοποιεί ως κεντρική φιγούρα τον Hal για να δημιουργήσει μια ατμοσφαιρική και μυστηριώδης εμπειρία.
 
Ο Jan Harlan, εκτελεστικός παραγωγός του Κιούμπρικ, δήλωσε σε συνέντευξη πως είναι το καλύτερο trailer της ταινίας που έχει δει ποτέ και πως η ιδέα να χρησιμοποιηθεί η φωνή του Hal είναι εκπληκτική.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:03