search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:30
MENU CLOSE

Κόντρα Μητσοτάκη-Μητρόπουλου για παράνομους διορισμούς

22.10.2014 16:17
Κόντρα Μητσοτάκη-Μητρόπουλου για παράνομους διορισμούς - Media

Πόρισμα του ΑΣΕΠ που «δείχνει» τον Δήμο Δραπετσώνας – Κερατσινίου να έχει προβεί σε παράνομες προσλήψεις, κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πόρισμα του ΑΣΕΠ που «δείχνει» τον Δήμο Δραπετσώνας – Κερατσινίου να έχει προβεί σε παράνομες προσλήψεις, κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.
 
Ταυτοχρόνως δε, κατήγγειλε ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος, με την ιδιότητα του εργατολόγου, γνωμοδότησε πως ουδείς πληροί τους όρους του ΠΔ, ενώ σήμερα βρίσκεται στην όχθη εκείνων που υποθάλπουν τους παράνομους διορισμούς.
 
Το πόρισμα υπογράφεται από τον σύμβουλο του ΑΣΕΠ, πρώην αρεοπαγίτη κ. Λυμπερόπουλο και σ' αυτό καταγράφεται ότι η δημοτική αρχή της Δραπετσώνας γνώριζε ότι προχωρούσε σε παρά τω νόμω μονιμοποιήσεις συμβασιούχων, αφού είχαν θέσει υπόψη όλες τις περιπτώσεις των υπαλλήλων στον καθηγητή εργατικού δικαίου Αλέξη Μητρόπουλο κι εκείνος γνωμάτευσε ότι «ουδείς των υπαλλήλων πληροί τις προϋποθέσεις του ΠΔ».
 
Παίρνοντας τον λόγο ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος είπε πως δεν γνωμάτευσε ότι είναι παράνομοι οι υπάλληλοι, αλλά ότι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του διατάγματος της κυβέρνησης Καραμανλή, το οποίο ήταν πολύ αυστηρό και ότι εκμεταλλεύτηκαν τους εργαζόμενους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:28