search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:04
MENU CLOSE

Δημοφιλείς τραγουδιστές έβγαλαν από ένα εκατ. ευρώ στο εξωτερικό!

23.10.2014 08:42
Θανατηφόρο … καραόκε για νεαρό άνδρα - Media

Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ βρίσκονται δύο δημοφιλείς τραγουδιστές, οι οποίοι φέρονται να έβγαλαν σε περίοδο οικονομικής κρίσης ο καθένας τους από 1 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό.

Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ βρίσκονται δύο δημοφιλείς τραγουδιστές, οι οποίοι φέρονται να έβγαλαν σε περίοδο οικονομικής κρίσης ο καθένας τους από 1 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό.
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», και οι δύο κατέθεσαν τα χρήματα σε τράπεζες στη Γερμανία και για το λόγο αυτό έχουν κληθεί να προσκομίσουν στοιχεία ώστε να αποδείξουν με επίσημα έγγραφα από πού και πώς περιήλθαν στην κατοχή τους τα χρήματα που «φυγάδευσαν» στο εξωτερικό.
 
Αν βέβαια αποδείξουν ότι πρόκειται για χρήματα που είχαν νομίμως δηλωθεί και φορολογηθεί, τότε θα αποφύγουν την πρόσθετη φορολόγηση. Σε περίπτωση, όμως, που δεν προσέλθουν ή δεν δώσουν επαρκείς αποδείξεις, θα κινηθούν εναντίον τους όλες οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.
 
Η εφημερίδα αναφέρει ότι πρόκειται για έναν νεαρό τραγουδιστή, ιδιαίτερα αγαπητό στη νεολαία, με πλούσια δισκογραφία αλλά και συχνές εμφανίσεις στα εξώφυλλα περιοδικών και εφημερίδων. Ο δεύτερος ερμηνευτής έχει μακρά πορεία στον χώρο της μουσικής και με τα τραγούδια του έχουν μεγαλώσει γενιές.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως, εκτός από τους δύο τραγουδιστές ελέγχονται και 148 υποθέσεις φορολογουμένων από λίστα 54.000 προσώπων που φυγάδευσαν γύρω στα 22 δισ. ευρώ σε τράπεζες του εξωτερικού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03