31/05/2020 22:51:14

Καμμένος στον εισαγγελέα: Να ανοίξουν οι λογαριασμοί των βουλευτών

Καμμένος στον εισαγγελέα: Να ανοίξουν οι λογαριασμοί των βουλευτών - Media

Κατάθεση στον εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, που ερευνά τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών ενόψει της προεδρικής εκλογής, έδωσε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ, Πάνος Καμμένος.

Εξερχόμενος του εισαγγελικού γραφείου, ο Π. Καμμένος υποστήριξε, σε δηλώσεις του, ότι ζήτησε να ανοίξουν οι λογαριασμοί όλων των βουλευτών. Είπε, επίσης, ότι προσκόμισε και κατέθεσε στον κ. Παναγιωτόπουλο φωτογραφικές διατάξεις και τροπολογίες με τις οποίες, όπως ανέφερε, ευνοήθηκαν συγκεκριμένοι επιχειρηματίες οι οποίοι, στη συνέχεια, ευνόησαν ΜΜΕ με συγκεκριμένες καμπάνιες.
 
Υπογράμμισε μάλιστα, ότι «η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δεν ασχολήθηκε με αυτές τις τροπολογίες: Πεδίο δόξης λαμπρό να "ανοίξουν" οι συγκεκριμένες υποθέσεις».

Δήλωσε, επίσης, ότι αναφέρθηκε, στην κατάθεση του, σε «συγκεκριμένες πιέσεις από τον κρατικό μηχανισμό και ιδίως το ΣΔΟΕ σε βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ» επισημαίνοντας ότι δυο εξ αυτών παρέμειναν στο κόμμα, ενώ άλλοι δύο έφυγαν χωρίς πολιτική αιτία, αλλά με φήμες ότι βρέθηκαν κάτω από έναν εγκληματικό εκβιασμό.
 
«Κατέθεσα και προσωπικά μου στοιχεία» είπε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. «για πιέσεις. Μου ζήτησε ο εισαγγελέας στοιχεία για δωροδοκίες. Αν τους είχαμε πιάσει με τη γίδα στην πλάτη, θα το είχαμε καταθέσει. Πρότεινα να ανοίξουν οι λογαριασμοί όλων των βουλευτών».
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.