17/12/2018 22:41:41

Απαιτούνται έως και τρία χρόνια για να αναρρώσει ο Σουμάχερ

Απαιτούνται έως και τρία χρόνια για να αναρρώσει ο Σουμάχερ - Media

Ο Ζαν Φρανσουά Παγιέν είναι ένας από τους γιατρούς που ανήκε στην ομάδα εκείνων που ανέλαβαν την θεραπεία του Μίκαελ Σουμάχερ στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ. Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Le Parisien", ανέφερε πως η ανάρρωση του Γερμανού πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, μπορεί να ολοκληρωθεί σε χρονικό διάστημα έως και τριών χρόνων.
 
Ο γιατρός έδωσε ελπίδες για την αποκατάσταση της υγείας του Σουμάχερ, ο οποίος έχει «ξυπνήσει» από το κώμα, βεβαιώνοντας πως η κατάστασή του βελτιώνεται συνεχώς, αλλά χρειάζεται χρόνος για το επιθυμητό αποτέλεσμα.
 
Ο Παγιέν αποκάλυψε και μια σειρά γεγονότων που συνέβησαν στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ και είχαν να κάνουν με την «καταιγίδα αποκαλύψεων» σχετικά με τη νοσηλεία του Σουμάχερ.
 
Ανέφερε ότι οι γιατροί που φρόντιζαν τον Σουμάχερ έμπαιναν από έναν κλειστό χώρο στάθμευσης του νοσοκομείου για να μη γίνουν αντιληπτοί από τα μέσα ενημέρωσης, ενώ εγκατέλειπαν τα κινητά τους έξω από το νοσοκομείο.

Εκείνη την περίοδο είχε αναφερθεί ότι ένας δημοσιογράφος ντύθηκε παπάς και εισέβαλε στο δωμάτιο του Σουμάχερ, ενώ αργότερα δημοσιοποιήθηκε η κλοπή ιατρικών εγγράφων από το δωμάτιο του πρωταθλητή.
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.