search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:41
MENU CLOSE

Θοδωρής Γκόνης

08.08.2010 11:45
Θοδωρής Γκόνης - Media

Από Νίκο Εγγονόπουλο μέχρι Χάρη και Πάνο Κατσιμίχα και από Γιώργο Χειμωνά μέχρι Θάνο Μικρούτσικο. Σε μια εποχή που τα ανά την Ελλάδα φεστιβάλ, άφραγκα και αποδυναμωμένα πνέουν τα λοίσθια, το Φεστιβάλ Φιλίππων – Καβάλας με το νοικοκυρεμένο, φροντισμένο και ευφάνταστο πρόγραμμά του κάνει τη διαφορά.

Φεστιβάλ υπόδειγμα

Από Νίκο Εγγονόπουλο μέχρι Χάρη και Πάνο Κατσιμίχα και από Γιώργο Χειμωνά μέχρι Θάνο Μικρούτσικο. Σε μια εποχή που τα ανά την Ελλάδα φεστιβάλ, άφραγκα και αποδυναμωμένα πνέουν τα λοίσθια, το Φεστιβάλ Φιλίππων – Καβάλας με το νοικοκυρεμένο, φροντισμένο και ευφάνταστο πρόγραμμά του κάνει τη διαφορά. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Θοδωρής Γκόνης κατάφερε να οργανώσει – παρουσιάσει μία μίνι γιορτή ποιότητας και όχι άλλο ένα από τα φτηνοπανήγυρα που στήνονται σε όλη τη χώρα με τη συμμετοχή περιοδευόντων θιάσων με αμφίβολης (ως κακής) ποιότητος ανεβάσματα. Χωρίς να βάλει νερό στο κρασί του, αλλά και χωρίς να μεγαλοπιαστεί, χαρίζει στο κοινό της περιοχής (ντόπιους και παραθεριστές) μερικές βραδιές εξαιρετικά καλού γούστου. Αποδεικνύοντας ότι και με τα λίγα μπορείς να κάνεις μικρά θαύματα. Ας ελπίσουμε ότι θα βρει μιμητές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:41