search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:18
MENU CLOSE

Στελέχη παντός καιρού

01.11.2009 15:24
oldphotos127167578588.jpg

Για νέο ευρωβουλευτή – θύμα ψάχνει στο Στρασβούργο ο γνωστός και μη εξαιρετέος «ασκεπής» συνταξιούχος δημοσιογράφος, πρώην διευθυντής ειδήσεων της ΕΤ3 και εκπρόσωπος – κατά δήλωσή του – του «λόμπι» των Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος (οι βιομήχανοι Βορείου Ελλάδος το ξέρουνε;), αφού τελείωσε το «άρμεγμα» που έκανε, επί διετία, στον πρώην ευρωβουλευτή Γιάννη Τραγάκη.

Για νέο ευρωβουλευτή – θύμα ψάχνει στο Στρασβούργο ο γνωστός και μη εξαιρετέος «ασκεπής» συνταξιούχος δημοσιογράφος, πρώην διευθυντής ειδήσεων της ΕΤ3 και εκπρόσωπος – κατά δήλωσή του – του «λόμπι» των Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος (οι βιομήχανοι Βορείου Ελλάδος το ξέρουνε;), αφού τελείωσε το «άρμεγμα» που έκανε, επί διετία, στον πρώην ευρωβουλευτή Γιάννη Τραγάκη. Τα δεδομένα άλλαξαν και ο εν λόγω κύριος είναι απ’ αυτούς που επιβιώνουν σ’ όλες τις καταστάσεις… Εξακολουθεί να πηγαινοέρχεται στο Στρασβούργο, με έξοδα του Γραφείου του Ευρωκοινοβουλίου στην Αθήνα, αναζητώντας τον νεοδημοκράτη ευρωβουλευτή που θα τον χρίσει εκπρόσωπο της επικοινωνίας του, μια και ο έρημος δεν μπορεί ν’ απευθυνθεί στους ξένους χριστιανοδημοκράτες. Μιλάει μόνο… βαριά βορειοελλαδίτικα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:18