search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:57
MENU CLOSE

H Κίρα Νάιτλι στο Μπρόντγουεϊ ως ηρωίδα του Εμίλ Ζολά

24.10.2014 15:41
H Κίρα Νάιτλι στο Μπρόντγουεϊ ως ηρωίδα του Εμίλ Ζολά - Media

Η  Κίρα Νάιτλι ετοιμάζεται για το ντεμπούτο της στο Μπρόντγουεϊ, που θα υποδυθεί την Τερέζα Ρακέν του Εμίλ Ζολά, σε μια νέα θεατρική διασκευή από τη Βρετανίδα Έλεν Έντμουντσον

 
Η  Κίρα Νάιτλι ετοιμάζεται για το ντεμπούτο της στο Μπρόντγουεϊ, που θα υποδυθεί την Τερέζα Ρακέν του Εμίλ Ζολά, σε μια νέα θεατρική διασκευή από τη Βρετανίδα Έλεν Έντμουντσον.
 
Μέχρι στιγμής, η Βρετανίδα ηθοποιός ως προς τις εμφανίσεις της σε θεατρικό σανίδι έχει πρωταγωνιστήσει σε παραστάσεις του λονδρέζικου West End, στην παραγωγή «The Children's Hour» μαζί με την Ελίζαμπεθ Μος των «Mad Men» το 2011, αλλά και στο «Μισάνθρωπο» του Μολιέρου, με τον Ντέιμιαν Λιούις του «Homeland», μια εμφάνιση που της χάρισε την υποψηφιότητα για το βραβείο Ολίβιε.
 
Τώρα ετοιμάζεται ν’ αλλάξει στέκι και να μετακομίσει στο Μπρόντγουεϊ πρωταγωνιστώντας στη θεατρική μεταφορά του μυθιστορήματος του Εμίλ Ζολά, «Τερέζα Ρακέν». Πρόκειται για το πρώτο σημαντικό έργο του Γάλλου συγγραφέα, που πρωτοπαρουσιάστηκε το 1867 και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων λόγω της τολμηρότητάς του. Εξιστορεί τη θυελλώδη, παθιασμένη σχέση της Τερέζα Ρακέν με τον φίλο του ασθενικού συζύγου της, Καμίγ Ρακέν και ζωγράφου, Λοράν.
 
Πιο συγκεκριμένα, η υπόθεση αφορά μια ορφανή νεαρή γυναίκα που με τις πιεστικές παροτρύνσεις της θείας της δεσμεύεται σε ένα γάμο με έναν άνδρα που δεν αγαπά. Δε θα αργήσει όμως να αναπτύξει ένα παθιασμένο ειδύλλιο, που δεν θα έχει αίσια κατάληξη, σε αυτό το «παραμύθι έρωτα, πάθους, προδοσίας και ενοχής».
 
Το ντεμπούτο της Νάιτλι στο Μπρόντγουεϊ θα πραγματοποιηθεί στις 29 Οκτωβρίου του 2015,  σε σκηνοθεσία Ίβαν Κάμπνετ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:56