search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:01
MENU CLOSE

Η Δυτική Αττική «μετράει» τις πληγές της – Εικόνες μεγάλης καταστροφής (Photos – Video)

25.10.2014 09:58
Η Δυτική Αττική «μετράει» τις πληγές της - Εικόνες μεγάλης καταστροφής (Photos - Video) - Media

Εικόνες καταστροφής άφησε πίσω της η πρωτοφανής νεροποντή της Παρασκευής στα δυτικά προάστια. Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά και στη συνέχεια στοιβάχτηκαν το ένα πάνω στο άλλο. 

Εικόνες καταστροφής άφησε πίσω της η πρωτοφανής νεροποντή της Παρασκευής στα δυτικά προάστια. Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά και στη συνέχεια στοιβάχτηκαν το ένα πάνω στο άλλο. Άλλα οχήματα εγκλωβίστηκαν σε σημεία όπου είχαν συσσωρευτεί νερά, και σε κάποιες περιπτώσεις χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστούν οδηγοί.
 
Η δυνατή νεροποντή που προκάλεσε την πλημμύρα μέχρι το ταβάνι του υπόγειου πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος προκάλεσε ζημιές στα οχήματα που βρίσκονταν μέσα ενώ οι οδηγοί κατάφεραν στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή να σωθούν.


 
 Δ. Αναγνωστάκης – Περιφερειακός Διευθυντής Πυροσβεστικού Σώματος

 
Οι οδηγοί που βρέθηκαν μέσα στην ώρα της δυνατής νεροποντής αναγκάστηκαν να σχηματίσουν ανθρώπινη αλυσίδα για να βγουν από το υπόγειο πάρκινγκ.   
 

Τουλάχιστον 20 σπίτια έχουν υποστεί πολύ μεγάλες ζημιές σε Περιστέρι, Ίλιον και Νίκαια, ενώ πολλά αυτοκίνητα παρασύρθηκαν. 

Κατόπιν εορτής έκαναν την εμφάνισή τους δημοτικά συνεργία για να καθαρίσουν φρεάτια, ενώ τις πληγείσες περιοχές επισκέφτηκε ο υπ. Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος, ο οποίος αποδοκιμάστηκε για δεύτερη μέρα από τους κατοίκους.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:01