search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:58
MENU CLOSE

Βροχερή Κυριακή με κρύο και βοριάδες

26.10.2014 09:29
Βροχές, καταιγίδες και κρύο - Media

Άστατο καιρό στα ανατολικά και νότια, κατά περιόδους νεφελώδη με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, προβλέπει για σήμερα Κυριακή 26 Οκτωβρίου η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Άστατο καιρό στα ανατολικά και νότια, κατά περιόδους νεφελώδη με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, προβλέπει για σήμερα Κυριακή 26 Οκτωβρίου η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
 
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν ισχυροί από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα σε όλη τη χώρα.
 
Στην Αττική προβλέπεται άστατος καιρός, κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 16°C. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ανατολικά σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 13°C.
 
Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στη δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Στην κεντρική Μακεδονία βελτίωση από το απόγευμα. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά των ανατολικότερων περιοχών. Οι άνεμοι στα δυτικά βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Στα ανατολικά βορειοανατολικοί 7 με 8 και πιθανώς τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 12°C. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη  δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στο νότιο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο πυκνές νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 9 έως 16°C. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 1625°C. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Σε Κυκλάδες και Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 15 έως 21°C.
 
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 7 με 8 και πιθανώς τοπικά 9 μποφόρ. Στα νότια βορειοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 21°C. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15