search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:14
MENU CLOSE

Σοκ από την εν ψυχρώ δολοφονία του αρχηγού της Εθνικής Ν. Αφρικής

27.10.2014 15:21
Σοκ από την εν ψυχρώ δολοφονία του αρχηγού της Εθνικής Ν. Αφρικής - Media

Σοκ προκαλεί στην κοινή γνώμη και στον κόσμο του αθλητισμού, η εν ψυχρώ δολοφονία του Σένζο Μεγίβα, τερματοφύλακα των Ορλάντο Πάιρετς και αρχηγού της Εθνικής ομάδας της Νότιας Αφρικής.

Σοκ προκαλεί στην κοινή γνώμη και στον κόσμο του αθλητισμού, η εν ψυχρώ δολοφονία του Σένζο Μεγίβα, τερματοφύλακα των Ορλάντο Πάιρετς και αρχηγού της Εθνικής ομάδας της Νότιας Αφρικής.
 
Ο 27χρονος δέχθηκε ένα πυροβολισμό στο κεφάλι το βράδυ της Κυριακής στο Γιοχάνεσμπουργκ, στο σπίτι της συντρόφου του, Κέλι Κουμάλο, δημοφιλούς ποπ καλλιτέχνιδας της Ν. Αφρικής.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες εκδοχές των ΜΜΕ, ο δράστης πυροβόλησε τον Μεγίβα, στην προσπάθεια να του κλέψει το κινητό τηλέφωνο! Ωστόσο τα αίτια ερευνώνται ακόμα από την πλευρά της Αστυνομίας, που όρισε αμοιβή 8.500 λιρών (10.000 ευρώ) για όποιον δώσει αξιόπιστη πληροφορία σχετικά με τον δράστη.
 
Ο Μεγίβα είχε αγωνιστεί νωρίτερα την Κυριακή στο νικηφόρο (4-1) αγώνα της ομάδας του, εναντίον του Άγιαξ του Κέιπ Τάουν. Θέλησε να γιορτάσει την επιτυχία με τη σύντροφό του, με την οποία μάλιστα φωτογραφήθηκε χαμογελαστός, την ώρα που πήγαιναν στο σπίτι της με το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε και η αδερφή της καλλιτέχνιδος.
 
Την φωτογραφία ανέβασε η Κέλι, στον λογαριασμό της στο instagram.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:12