search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:43
MENU CLOSE

Οι μυστικές υπηρεσίες της Σεούλ επαληθεύουν τη Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ-Ουν είχε «εξαφανιστεί» λόγω κινητικού προβλήματος

28.10.2014 13:44
Οι μυστικές υπηρεσίες της Σεούλ επαληθεύουν τη Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ-Ουν είχε «εξαφανιστεί» λόγω κινητικού προβλήματος - Media

Τις επίσημες ανακοινώσεις της Βόρειας Κορέας αναφορικά με την αιτία της πολυήμερης «εξαφάνισης» του ηγέτη της, Κιμ Γιονγκ-Ουν, επιβεβαιώνουν στο εκατό τοις εκατό οι μυστικές υπηρεσίες της Νότιας Κορέας.

Τις επίσημες ανακοινώσεις της Βόρειας Κορέας αναφορικά με την αιτία της πολυήμερης «εξαφάνισης» του ηγέτη της, Κιμ Γιονγκ-Ουν, επιβεβαιώνουν στο εκατό τοις εκατό οι μυστικές υπηρεσίες της Νότιας Κορέας.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Yonhap επικαλούμενο τις υπηρεσίες κατασκοπείας της Νότιας Κορέας, ο Κιμ Γιονγκ- Ουν είχε εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας για ένα διάστημα 6 εβδομάδων για να υποβληθεί σε επέμβαση προκειμένου να του αφαιρεθεί κύστη από τον αστράγαλο.

Υπενθυμίζεται ότι από την πρώτη στιγμή το καθεστώς της Βόρειας Κορέας είχε επίσημα ανακοινώσει ότι ο Κιμ Γιονγ-Ουν αντιμετωπίζει πρόβλημα στους αστραγάλους του, ωστόσο στη Δύση είχαν οργιάσει φήμες για πραξικόπημα και ανατροπή του επικεφαλής του βόρειου κράτους της κορεατικής χερσονήσου.

Σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα του πρακτορείου Yonhap, η εθνική υπηρεσία πληροφοριών της Νότιας Κορέας (NIS) εξήγησε στους βουλευτές ότι το ιατρικό πρόβλημα είχε διαγνωστεί το Μάιο και ότι οι γιατροί από ξένες χώρες είχαν κληθεί στην Πιονγιάνγκ προκειμένου να αναλάβουν την επέμβαση αυτή που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο.

Το Yonhap επικαλείται βουλευτές της αντιπολίτευσης αλλά και του κυβερνώντος κόμματος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:42