search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:47
MENU CLOSE

Καθαρίστριες: «Ποτέ δεν ζητήσαμε από τη Δούρου να μας προσλάβει»

28.10.2014 17:36
Καθαρίστριες: «Ποτέ δεν ζητήσαμε από τη Δούρου να μας προσλάβει» - Media

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι «αγωνιζόμενες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών» με την οποία ξεκαθαρίζουν ότι εκείνο που ζητάνε είναι «η επιστροφή στις θέσεις μας, στο υπουργείο Οικονομικών και όχι η πρόσληψή μας σε οποιαδήποτε άλλη θέση του Δημοσίου»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι «αγωνιζόμενες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών» με την οποία ξεκαθαρίζουν ότι εκείνο που ζητάνε είναι «η επιστροφή στις θέσεις μας, στο υπουργείο Οικονομικών και όχι η πρόσληψή μας σε οποιαδήποτε άλλη θέση του Δημοσίου», όπως λένε.
 
Συγκεκριμένα αναφέρουν, μεταξύ άλλων, τα εξής:
 
«Δεν ζητήσαμε ποτέ από τη Ρένα Δούρου να μας προσλάβει.
 
»Δεν μας υποσχέθηκε ποτέ η Ρένα Δούρου ότι θα μας προσλάβει.
 
»Αγωνιζόμαστε η κυβέρνηση να υλοποιήσει τη δικαστική απόφαση. Να ισχύσει ο νόμος».
 
Η ιστορία ξεκίνησε από αποκάλυψη κυριακάτικης εφημερίδας ότι η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου ανέθεσε τον καθαρισμό των κτιρίων της Περιφέρειας σε ιδιωτικό συνεργείο.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η εφημερίδα ασκούσε κριτική στη Ρένα Δούρου για το γεγονός ότι δεν προσέλαβε τις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:35