26/06/2019 22:19:08
29.10.2014 / ΜΙΧΑΛΟΥ

Κάγκελα παντού…

Κάγκελα παντού… - Media

Στην Ελλάδα των μνημονίων είδαμε πάλι μόνο τηλεοπτικά τις παρελάσεις... πριβέ για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου! Έφραξαν όλους τους δρόμους  στην χώρα με κάγκελα για να μην φτύσουν οι πολίτες τους εκπροσώπους της Κυβέρνησης και των Μνημονίων!
 
Η μεγάλη παρέλαση στην Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε για άλλη μια φορά με έναν καγκελόφραχτο κλοιό υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας με 2.000 αστυνομικούς  πάνοπλους να φρουρούν τον Κάρολο και τους επισήμους ώστε να μην τον γιουχάρουν οι πολίτες!
 
Με το φόβο αυτό κατάντησαν την εθνική εορτή θέατρο για λίγους θεατές!
 
Και γιατί να μην το κάνουν, εδώ οι άνθρωποι ψήφισαν τόσες φορές για την καταστροφή του ελληνικού λαού κάνοντας το ακριβώς αντίθετο από αυτό που  «γιόρτασαν» χθες με τον ελληνικό στρατό να παρελαύνει μόνο για την πάρτη τους. Ιδιωτικά… Αντί δηλαδή να πουν ΟΧΙ όπως όφειλαν, έγιναν τα εκτελεστικά όργανα των τοκογλύφων και μας υπέταξαν στην Φράου Μέρκελ.
 
Και σαν να μην φθάνει αυτό ακούμε και δηλώσεις  για την κρίση από τον άνθρωπο που υπέγραψε όλες τις αποφάσεις για την σημερινή κατάντια του ελληνικού λαού. Ο λόγος για τον Παπούλια, ο οποίος μεταξύ άλλων  είπε… Ελπίζω να ξεπεράσουμε τη μάχη… Τι ελπίζει δηλαδή;  Μήπως ξέρει  κάτι άλλο  ο «Γιαννιώτης» και μας το φέρνει σιγά σιγά;  

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.