search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:12
MENU CLOSE

Παγκόσμια συνεργασία για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής

29.10.2014 06:47
Παγκόσμια συνεργασία για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής - Media

Το Παγκόσμιο Πρότυπο του ΟΟΣΑ για την αυτόματη ανταλλαγή χρηματοοικονομικών πληροφοριών, με στόχο την αποτελεσματικότερη καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και φορολογικής απάτης και την ενίσχυση της διαφάνειας σε παγκόσμιο επίπεδο, θα υπογραφεί από τουλάχιστον 52 κράτη.

Το Παγκόσμιο Πρότυπο του ΟΟΣΑ για την αυτόματη ανταλλαγή χρηματοοικονομικών πληροφοριών, με στόχο την αποτελεσματικότερη καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και φορολογικής απάτης και την ενίσχυση της διαφάνειας σε παγκόσμιο επίπεδο, θα υπογραφεί από τουλάχιστον 52 κράτη, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, στο περιθώριο της 7ης συνεδρίασης του Παγκόσμιου Φόρουμ του Οργανισμού, που είναι σε εξέλιξη στο Βερολίνο.
 
Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης συμφωνίας, οι χώρες- μέλη του ΟΟΣΑ δεσμεύονται για πρώτη ανταλλαγή πληροφοριών το 2017. Την Ελλάδα εκπροσωπεί ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:10