search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:13
MENU CLOSE

Ιδανικό ντεμπούτο του Κώστα Παπανικολάου στο ΝΒΑ – Δείτε το πρώτο του καλάθι (Video)

29.10.2014 10:53
Ιδανικό ντεμπούτο του Κώστα Παπανικολάου στο ΝΒΑ – Δείτε το πρώτο του καλάθι (Video) - Media

Καλύτερο ντεμπούτο στον μαγικό κόσμο του NBA, η αυλαία του οποίου για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 άρχισε τα ξημερώματα, δεν θα φανταζόταν ο Κώστας Παπανικολάου.

Καλύτερο ντεμπούτο στον μαγικό κόσμο του NBA, η αυλαία του οποίου για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 άρχισε τα ξημερώματα, δεν θα φανταζόταν ο Κώστας Παπανικολάου.
 
Ο διεθνής φόργουορντ βοήθησε το Χιούστον να ξεκινήσει με το «δεξί» τη νέα σεζόν, καθώς οι Ρόκετς νίκησαν πολύ εύκολα στο Λος Άντζελες τους Λέικερς με 108-90.
 
Ο 24χρονος Έλληνας έπαιξε περίπου 20 λεπτά και σε αυτό το διάστημα σημείωσε τέσσερις πόντους, μάζεψε έξι ριμπάουντ, μοίρασε τέσσερις ασίστ κι έκανε δύο κλεψίματα.
 
Αν και χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν τρία δωδεκάλεπτα ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ άνοιξε τον λογαριασμό του στο ΝΒΑ, καθώς σκόραρε για πρώτη φορά περίπου δυο λεπτά πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου με τη βοήθεια του ταμπλό ύστερα από μια πολύ ωραία κίνηση και σουτ εκτός ισορροπίας.
 
Κορυφαίος της ομάδας του Τέξας ήταν ο ηγέτης της, Τζέιμς Χάρντεν, που σκόραρε 32 πόντους κι έδωσε έξι ασίστ, ενώ για τους γηπεδούχους ο Κόμπι Μπράϊαντ είχε 19 πόντους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10