search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:03
MENU CLOSE

Στο νοσοκομείο η ηθοποιός Σούλη Σαμπάχ

30.10.2014 07:08
Στο νοσοκομείο η ηθοποιός Σούλη Σαμπάχ - Media

Σε κρίσιμη κατάσταση στον Ερυθρό Σταυρό νοσηλεύεται η γνωστή ηθοποιός Σούλη Σαμπάχ και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν συνάδελφοί της έχει ανάγκη από αίμα.

Σε κρίσιμη κατάσταση στον Ερυθρό Σταυρό νοσηλεύεται η γνωστή ηθοποιός Σούλη Σαμπάχ και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν συνάδελφοί της έχει ανάγκη από αίμα.

Η ηθοποιός Καίτη Φίνου με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «’Όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει, μπορεί να πάει στο κοντινότερο του νοσοκομείο και να δώσει αίμα, απλά με το όνομα του ασθενούς και το νοσοκομείο που νοσηλεύεται».

Ποια είναι η Σούλη Σαμπάχ

Η Σούλη Σαμπάχ (Ανατολή στα αραβικά) που το πραγματικό της όνομα είναι Αναστασία Χριστοδούλου υπήρξε τραγουδίστρια και ηθοποιός, και ήταν σύζυγος του επίσης ηθοποιού Δημήτρη Νικολαΐδη. Γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου στις 16 Φεβρουαρίου 1932.

Τη δεκαετία του 1960 ήρθε στην Αθήνα και άρχισε να τραγουδάει στο γνωστό κοσμικό κέντρο "Τζάκι". Έκανε την πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση στην ταινία "Λατέρνα Φτώχεια και Φιλότιμο" μαζί με τους Βασίλη Αυλωνίτη, Μίμη Φωτόπουλο και Τζένη Καρέζη.

Εχει παίξει σε πολλές κορυφαίες ελληνικές ταινίες (Η καφετζού, Η βίλλα των οργίων, Διακοπές στην Αίγινα, Ο λουστράκος κ.α.).

Έχει επίσης παίξει στην τηλεόραση και στο θέατρο σε σημαντικές παραστάσεις και επιθεωρήσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00